Vites topuzu değişirmi...?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan067
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkan067

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
s.a. arkadaşlar..1997 laguna rxe sahibiyim..vites topuzunu değiştirmek istiyorum ama değişiyormu bilmiyorum..değişebiliyorsa nasıl değişir ve hangisi uyar ( aynı vites topuzu olsun pek istemiyorum ) yardımcı olabilecek varsa sevinirim... şimdiden teşekkürler..

Parçacıdan model bakabilirsin.Her türlü topuz uyar. Fakat renault un topuzunu alın derim piyasada satılan farklı ürünlerden değil. Topuz u sağa sola doğru çevirerek yukarı doğru çekin,olmadı kesici birşey ile topuz u kesin nasıl olsa yenisini alıyorsunuz :)

aynen arkadasa katılıyorum cıkmıyosa kesın bende degıstırdım kango nunkı kıbar duruyor

topuzu çıkardıktan sonra demir vites çubuğunda beyaz plastik bir parçası kalır muhtemelen. çakmakla yakın, eriyerek çıkar. bi bezle alttan çevreleyin, sağa sola da damlamasın.

s.a. arkadaşlar..1997 laguna rxe sahibiyim..vites topuzunu değiştirmek istiyorum ama değişiyormu bilmiyorum..değişebiliyorsa nasıl değişir ve hangisi uyar ( aynı vites topuzu olsun pek istemiyorum ) yardımcı olabilecek varsa sevinirim... şimdiden teşekkürler..
SLM serkan067 vıtes topuzu degıstırdınmı ?? bende degıstırmek ıstıyorum tavsıye edebılecegın vıtes topuzları varsa paylas bızımle saygılar

usta ben çektim çıkmadı topuz. elimde kalacak diye uğraşmadım kesmeyede henüz cesaret edemedim.

Benimki de cikip duruyordu, baska da bulamadim en sonunda slikonla yapistirdim beton oldu kullaniyorum

Geri