Vites geçişisinde yığılma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Altun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Altun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

2011 model 1.5 105 beygirlik megan sahibiyim.1.vitesten 2'ye geçerken özellikle hafif rampalarda araç yığılıyor, yavaşlıyor.

Aynı sorunu yaşayan var mıdır acaba?

----

Bir de direksiyon simidi ve vites topuzu deri olduğu için karardı ve aşındı, bu da garanti kapsamına girer mi?

Son düzenleme:
düşük devirdeysen motor kendini toplayana kadar yığılma yapar. rampa öncesi devri yüksek tutup vites yükseltin. bunu zaten yapıyorsan ve sıkıntı devam ediyorsa aklıma baskı balata kaçırma ihtimali geliyor. yakıt arttı mı?

direksiyon kılıfı ve topuz derisi garantiye girer. servise uğrayıp değişim isteyin

Bu bahsettiginiz olay normal bir durum devir dusukse yasanabilir. Ilk zamanlar beni de rahatsiz etmisti ama simdi devir konusunda alisinca bu olayi cok yasamiyorum. Diger konu da garanti kapsamindadir. Ben iki kere degistirdim.

düşük devirdeysen motor kendini toplayana kadar yığılma yapar. rampa öncesi devri yüksek tutup vites yükseltin. bunu zaten yapıyorsan ve sıkıntı devam ediyorsa aklıma baskı balata kaçırma ihtimali geliyor. yakıt arttı mı?

direksiyon kılıfı ve topuz derisi garantiye girer. servise uğrayıp değişim isteyin

Evet yakıt baya arttı. 8.1 lt ortalama şuan.Baskı balatayı serviste ne kadara değiştirtebilirim fiyat bilginiz var mı raici?

Bu bahsettiginiz olay normal bir durum devir dusukse yasanabilir. Ilk zamanlar beni de rahatsiz etmisti ama simdi devir konusunda alisinca bu olayi cok yasamiyorum. Diger konu da garanti kapsamindadir. Ben iki kere degistirdim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Geri