Vites Boşta Bile Olsa Vitesi Boşa Al Komuutu ve Aracın Çalışmaması

Haluks

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Merhaba Dostlar
2016 Fluence 1.5 toch aracım gecen akşam çalışmadı çalışmadı Kontağı yarım açıp fonksiyon testi ni geçip Ok yazdımı marşa basıyorum ama aracın marşında tık yok ekranda VİTESİ BOŞA AL yazısı çıkıyor her türlü denedim olmadı gece aracımı çekiciyle tamircime götürdüm ertesi gün Geri Vites Mişürü bozuk denilip yenisi ile değiştirdiler ama aradan 3-4 gün geçmesine rağmen yine aynı sorun var tamircim abi takılan parça arızalı olabilir getir hemen halledelim dedi .
Acaba sorun geri vites mişüründemi başka yerdemi bu konu hakkında bilgisi olan veya daha önce bu sorunu yaşamış arkadaşar varmı sorunu nasıl çözdüler bilgilendirseniz sevinirim .
Saygılar
Sağlıkla Kalın

Son düzenleme:
Müşür arızalı çıkabilir elektronik ürün olur öyle [emoji846] vitesin konumunu algılamayor demek ki

Müşür arızalı çıkabilir elektronik ürün olur öyle [emoji846] vitesin konumunu algılamayor demek ki

İlginize teşekkür ederim .
Evetarıza müşürde çıktı cumartesi günü değişmişti ama değişen parçada arızalı çıktı sonraki değişende en sonunda 3. parça çalıştı beyin aracı hep viteste görüyordu .

Geçmiş olsun.

Geri