Videodaki sorun ne lütfen yardııım!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yonyule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yonyule

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

bu geç marş alma problemi nedir?

benzin pompası gibi geldi bana.

marş motoru benzin alamama olabilir

üstadlar benzin pompasından olsa yarım kontak yapıyorum (starta frenle birlikte basıyorum hemen ayağımı frenden çekince yarım kontak oluyor) benzin göstergesi falan yarıya geliyor bekliyorum ondan sonra marş yapıyorum yine yapıyor yani pompadan olsan o zaman yapmaz

Marş motoruna baktırın o zaman

Benzin pompasının arka koltuğunun altındaki şamandıra soketini kontrol edin emin olmak için.

arkadaşım önce benimde başıma geldi yaptırmadım sonunda pompa arızalandı öyle yaptırabildim.önce aracı çalıştır benzinde 1-2 dakika çalışır olsun sonra stop et ve 2-3 sn sonra tekrar direk çalıştır yarım kontak yapmadan yani debriyaja basarak direk alıyorsa motoru degiştir birde göstergeye pek inanma pompa yanmadan benzin ışıgı yanıyordu yandı söktük depo fol dü valla işık yandıkca 20-30 aldım durdum benzinde 5sn çalışınca lpg ye gecinde hali ile 1 lt benzin 300-500 sefer çalıştırmada anca gidiyordu dedigimi dene çalışırsa 2.de pompayı yenilemeden bi 30 tl 40 tl benzin al ertesi gün bi dene çalışmazsa bi pompa degiştir dene derim benkolay gelsin geçmiş olsun

Gitme_Dayanamam kardeşim benzin pompası şamandıra ile birliktemi değişiyor yoksa sadece pompa değişebiliryormu? pompa hangi marka ve değişimi size ne kadara değiştirdiniz? (dediğin gibi yaptığım zaman marşa basıyorum 3-5 dk çalışıyor benzinde stop ediyorum ve aradan 5-10 sn geçince basıyorum hemen marş alıyor) buna göre sorun galiba pompadan kaynaklanıyordur değilmi?

Merhaba. Volan sensöründen de olabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

benzin motoru şamandırada montajlı ama degişimi tekde yapılabiliyor ben ustaya 100 tl verdim işçilik de dahil zaten 12v baglayıp motoru deneyebiliyorlar dışarıda hiç birşey kaybetmezsin samimi oldugun iş yaptırdıgın bi ustaya git denet ondan degilse 20 tl el emegi verirsin olur biter benim sorunum motordan çıktı şimdi ne zaman dokunsam çalışıyor ama kaza yapınca fazla binmek istemiyorum artık

Geri