Vee Geri Sayım Başladı İşte ''KIYAMETİN SAATİ''töbe töbe yaw:)

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
805154_htmansetyeni.webp

Dünya 21 Aralık'a kilitlendi. Maya Takvimi'ne göre Maya Takvimi'ne göre, kıyametin kopacağı 21 Aralık tarihine saatler kaldı. Bütün dünyada kıyamet için geri sayım başladı. Kıyamet inananlara göre Türkiye saatiyle bugün 13.11'de kopacak.

805154_detay.webp

Cep telefonumun alarmını kurayımda unutmayayım...:D

Alarm niye kurarsınki ilahi Usta öğlen vakti siestayamı çekiliyorsun artık
:aytuğ

Uyanayım demedim ki roadfox,unutmayayım dedim...:eyv

Uyanayım demedim ki roadfox,unutmayayım dedim...:eyv

:soryyy
e toplu bi vedalaşma filan yapaydık böyle kuru kuruyada olmazkiıslık bide ben o saatlerde tüv'de olacağım hakkaten full boştu he bende dedim niyedirhehe

:soryyy
e toplu bi vedalaşma filan yapaydık böyle kuru kuruyada olmazkiıslık bide ben o saatlerde tüv'de olacağım hakkaten full boştu he bende dedim niyedirhehe
Hakkım varsa helal olsun,kaldı 12 saat...:eyv

istanbul'da okulları tatil etmeleri de bugüne denk geldi, öğrenciler ve okul öğretmenleri için bal kaymak bir gün olacak, çalışanlar tabii trafik çilesi, gözü görür mü trafik çilesi çekenin, kıyamet mıyamet :slc

hehehehehehe

Yarın camiden içeri girebiliriz inşallah kalabalıktan :) Millet şaşırmış açmış tesisatı son ses ilahi dinleyenleri görürseniz şaşırmayın :D

Cuma günü Cuma dan sonra kıyamet kopacak he...:cool:
Zaten kıyametçilerin son tarihleri bu... bundan sonra tarih dizilimi(gün-ay-yıl) denk gelecek tarih kalmıyor... 01.01.2101 tarihine kadar... :cool:

Muhtemel Kıyamet Proğramı;

kiyamet_geyikleri.jpg

Son düzenleme:
Geri