Vee Dacia Duster Pick - Up Geliyor !

C.Kaan

Kaan ÖNTAN,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dacia Duster Pick-up geliyor!

Dacia'nın en çok satan modellerinden olan Duster'ın Pick-up versiyonu 2014 yılında satışa sunulacak.

Dacia’nın popüler SUV modeli Duster, Pick-up versiyonuyla iddialı geliyor.Henüz temsili fotoğrafının internete sızdığı Duster Pick-up, düşük maliyetli ve ekonomik bir ticari araç olarak piyasaya sürülecek.2014 yılında satışa sunulması hedeflenen Duster Pick-up, hali hazırda piyasada bulunan VW Amarok, Mitsubishi L200 ve Nissan Navara gibi modellere rakip olarak çıkarılacak.İsteğe bağlı olarak tek ve çift kabin olarak satışa sunulacak olan Pick-up, standart olarak ön tekerlekten çekiş sistemi ile geliyor. Ayrıca isteyen müşteriler opsiyonel olarak 4 tekerlekten çekiş sistemi de ekletebilecekler.

Dacia, Duster modelinde de yenilikler planlıyor. Model görünümünü yenilemeyi planlayan marka, iç ve dış tasarımı değiştirdikten sonra bu versiyon üzerinden Pick-up modelinin tanıtımını yapacak. Modele dair fazla teknik özellikler henüz belli olmazken, fiyatının piyasadaki rakiplerinden çok daha uygun olması bekleniyor.

dacia-duster-pickup(1).jpg

dacia-duster-pickup%202(1).jpg

Çift kabinlisi baya gider gibi geliyo bana?

çift kabinlisi piyasayı altüst eder benden demesi :eyv

Çift kabinlisi gerçekten çok şıkmış baya satılır bunlar :)

çift kabinli olan araba amarokun birebir aynısı bence haber doğru ama fotoğraflar gerçek değil.

dacia-duster-pickup(1).jpg

Süper.:eyv

volkswagenamarok22.jpg
[/IMG]
konuyu açan açan arkadaşım beni yanlış anlamasın daha önce bu resmi gördüğüm için dusterin gerçek fotoğrafı olmadığını göstermek istedim

​Çift kabin harbi dağıtır ortalığı:eyvUmarım reklamında Nurhayat oynamaz:aytuğ

Hakketten Bu Bildiğiniz Amarok'mış Resime Detaylı Bakınca Shop Olduğunu Anladım, Ben Bilmem İnternet'te Bulunan Resimler Böyle hihi

ef4138dd89.webp

6160126883_5c41578e12_z.jpg

hqdefault.jpg

​Kafam karıştı şimdi bunlardamı shop???

Geri