Vay be Kazada Biz Kusurluymuşuz İyimi................

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Öylesine edevlet e bakayım derken yargıtayda bir dosya dikkatimi çekti nedir acaba derken 2009 daki bir olaya doğru gittik ufaktan unutmuşum bile (sol omzum hariç:pislik)Eski dostlar hatırlar epey önce olan bir motor kazasıydı bu.Aynen şöyle olmuştu özetle yağmurlu bir havada ara sokakta ve tam önünde hız bariyeri olan bir subarı farları açık milim milim ilerliyordu.Kendisine her ihtimale karşı selektör yapıp devam etmiştim (mahkemede farlarımın yanmadığını!söylemişti) bu iyi aile çocuğu birden gazı kökleyerek çıkış yaptı drag günleri aklına geldi herhalde,sonuna kadar bastığım korna ve yaptığım frene rağmen ortadan motoruma çarptı.Hatırlayabildiğim müthiş bir patlama sesi ve 1.kat balkonunda çay içen bir adam silüetiydi.Sonrasında yere düşüşüm ve bu iyi aile çocuğunun bana doğru gelmesi.Kırık omzumdan çekerek sürüklemesi ve ben itiraz edincede senlemi uğraşacaz lan bak araba ne hale geldi diye böğüren bol alkol kokusu saçan soluğu (mahkemede ambulans çağırdığını söylemişti) Sonrasında aracına binerek kaçmaya çalışırken benim iş yerindeki arkadaşlardan birinin ve sağolsun bir belediye görevlisinin yetişmesiyle anahtarı alınıp polis gelinceye kadar tutulması sayesinde ADALET süreci başlamıştı.

Bu iyi aile çocuğunun 3.alkollü kazasıymış ve olay anında şöför mahallinde 1 büyük babalar gibi yarılanmış duruyormuş bizim işyerinden gelen arkadaşın gördüğü.200 küsur promil alkol zaten karakolda çıkmış.Ben bu olaydan sonra 5 ay kadar sol kolumu kullanamadım çektiğim acı yanıma kar kaldı ve halen sol omzum normale dönmedi.ADALET yerini bulsun dedim bari öyle ya adam nereden baksan
SUÇLU.Avukat tuttum tanıdık vs olmasına rağmen 2-3 maaş ona gitti.2-3 duruşma oldu adam saçmaladı hakim azarladı vs tazminat davası açalım dedim bari avukat açalımda 4-5 sene sürer birde açacağın tazminat davası için peşin olarak epey bir para yatırmalısın deyince ondanda vazgeçtim. Allah'ından bulsun dedim unuttum gittim sonrasında aradan yıllar geçti kırık omzum ve ağrıları yanıma kar kaldı işte.....ki bugün gördüğüm o yargıtay kararını merak edince acılarım biraz daha depreşti.Tam anlamadım hala ama sanıyorum mahkeme kazada beni KUSURLU BULUYOR.Neden nasıl hangi öngörüyle bunu yapıyor onu çözebilmiş değilim ama kazanın oluş şeklinde ben kusurluymuşum
ıslıkGülermisinnn ağlarmı işte bilemedim hoş eyvallah bu iyi aile çocuğuna kesmişler cezayı v.s ama nasıl bir düşünce tarzı bu olayda kazanın oluş şekliyle beni suçlu bulabiliyor anlayamadım siz dostlarla paylaşayım dedim.Keşke diyorum zamanında avukatla vs uğraşacağıma bende gidip bunun omzuna öyle olmaz böyle olur diye levyeyi geçireydim en azından içim rahat ederdi buda omzuna bakıp beni hatırlardı en azından adalet öyle olsun yerini bulurdu diyorum takdiri sizlere bırakıyorum...............................

Suç : Taksirle yaralama

Suç Tarihi : 06.03.2009

Hüküm : 5237 sayl TCK'nn 89/1, 2-b, 62, 52/2-4. maddeleri gereince mahkumiyet.
Temyiz Eden : Sank

Teblinamedeki düünce : Onama

Taksirle yaralama suçundan sann mahkumiyetine ilikin hüküm, sank tarafndan
temyiz edilmekle, dosya incelenerek gerei düünüldü:

Kendisini bir vekil ile temsil ettiren katlan lehine hüküm tarihinde yürürlükte
bulunan tarife hükümlerine göre avukatlk ücretine hükmedilmemesi ile kazadan
hemen sonra yaplan ölçümde 2.26 promil alkollü olduu tespit edilen sank hakknda
bilinçli taksirin koullarnn olumas nedeniyle 5237 sayl TCK'nn 22/3. maddesinin
uygulanmamas, aleyhe temyiz olmadndan bozma nedenleri yaplmamtr.

Yaplan yarglamaya, toplanp karar yerinde gösterilen delillere, mahkemenin
kovuturma sonuçlarna uygun olarak oluan kanaat ve takdirine, incelenen dosya
kapsamna ve olua göre, sann, kusuru olmadna, kazaya katlann neden olduuna,
hükmün açklanmasnn geri braklmas hükümlerinin uygulanmas gerektiine ilikin temyiz
itirazlarnn reddiyle, hükmün isteme uygun olarak ONANMASINA, 12.09.2013
tarihinde oybirliiyle karar verildi

Geçmiş olsun başkan bu ülkede adaletin varlığından emin değilim...!

Geçmiş olsun başkan bu ülkede adaletin varlığından emin değilim...!

..........var sayfalarca yazacak şey varda ............işte susmak daha hayırlı olabiliyor bazen bu ülkede hakikaten ama samimi olarak sormak isterim bu karara varan sayın hakime tamam adamı suçlu bulmuşlar cezayıda kesmişler eyvallahta ya nasıl oluyorda % 226 promil alkol ile ara yoldan aniden fırlayıp ÇARPAN aracın sürücüsü değilde,selektörünü yapıp uyarısını yapıp nizami giden çarpılan aracın sürücüsü KAZAYA NEDEN OLUYOR
:pislik:pislik:pislikharbiden dehşetle mantığımı zorluyorum zorladığımlada kalıyorum iyimi..............

geçmiş olsun abim allahtan sana fazla birşey olmamış. adalet zaten şüpheli normaldir bizim ticari mahkeme vardı 8 klasör kanıt var heyet bizi haklı görmüş hakim ise bizim dosyalarda yanıltma yaptığımızı kanat etmiş ve davayı sattı ne yapabildik sadece temyize gidebildik oda büyük ihtimal aynı şey olacak ama yapacakta birşey yok

geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Büyük geçmiş olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

geçmiş olsun abim.:(

Abi geçmiş olsun . Allah yardımcın olsun

Geri