Uzun ve kısa farlara beyaz ampul uygulaması

jordanmelo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ÖNCELİKLE MERHABA

BU UYGULAMAYI YAPMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARI AYDINLATMAK İÇİN BU KONUYU AÇTIM.

beyaz ampul (Xenon effectli) uzun ve kısalara uygulama

Kullanılan ampuller:
1x Philips Diamond Vision 55watt h1 5000kelvim
1x Photon Supreme Diamon Vision 55watt h1 6000kelvin

WgOo24.webp

6rzMRl.webp

bu resim aradaki farkı görmeniz için. soldaki philips sağdaki photon
0l5rjY.webp

ben kısalarda photon kullandım [kısalar]
zazyRR.webp

2.Resim

JqgWr5.webp

uzunlarda ise philips [görselde uzun kısa aynı anda yanıyor]
yNOjdn.webp

bu arada parklar turuncu :)

umarım konu birilerine faydalı olur

Herkese iyi forumlar
.reno

Son düzenleme:
Benım kısa farlarda var uzun farlara yapmayın bence.Yoksa sıkıntı oluyor ve cok karanlık yollarda net gosteremıyor uzagı

mudurum bu ampul degerleri kaç watt 55 mi 100 mu?

55 watt kusura bakmayın unutulmus :)

Güzel çalışma olmuş, paylaşımın için teşekkürler...
Uzunları normal bırakmak daha mantıklı veya sislere dokunmayın olduğu gibi bırakın, yağmurlu veya sisli havalarda beyaz ışık yolu göstermiyor...

Haklisin ustam orjinal ampulleri yanimda tasiyorum zaten simdilik sehir ici kullandigim icin sikinti yaratmadi uzun yolda orjinaller ile degisicekler tabiki :) sislere hic dokunmadım :)

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel çalışma olmuş, paylaşımın için teşekkürler...
Uzunları normal bırakmak daha mantıklı veya sislere dokunmayın olduğu gibi bırakın, yağmurlu veya sisli havalarda beyaz ışık yolu göstermiyor...
Benim kisalae led xenon uzunlar ve sis normal abi. Aksesuarcim sis icin israrci oldu ama onlarin orjinal kalmasi en guzeli

bir ara aracımı aksesuarcıya bırakmıştım br kaç işlem için. bana sormadan kısalara xenon takmış. farkettiğimde geri söktürdüm. carub marka beyaz h7 kısalar için ampul taktık. xenonu uzuna denedik. şimdi kısada uzunda çok randımansız çalışıyor. neredeyse hiç aydınlatmıyor

bir ara aracımı aksesuarcıya bırakmıştım br kaç işlem için. bana sormadan kısalara xenon takmış. farkettiğimde geri söktürdüm. carub marka beyaz h7 kısalar için ampul taktık. xenonu uzuna denedik. şimdi kısada uzunda çok randımansız çalışıyor. neredeyse hiç aydınlatmıyor
Benim parklar led abi kisalari xenin uzunlar klasik far keisnlikle uzunlari xenon yaptirma

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende mercek olmadığı için xenona karşıyım zaten

Geri