Uzun far kapanmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan temmuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

temmuz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Araci yeni aldim ama uzun farla ondeki araca sellektör yapayim derken uzunlar acik kaliyor

Hoş geldin öncelikle kardeşim. Farlar uzunda iken selektör yapmak için sonuna kadar çeker ve bırakırsan kısaya geçer. Yada kısadayken hafif kaldırıp bırakacaksın uzuna geçmez. Eğer yanlış anlamamışsam durum böyle.

Bu Renault'un Gıcık Kaptığım Huylarından Birisi.
Selektör Kolunu Kendinize Tam Çekerseniz Uzun Farlar Yanıyor, Selektör Aabilmeniz İçin o Kolu Hafif Hafif Yarım Şekilde Kendinize Çekip Bırakmanız Gerekiyor. Evet Katılıyorum Böyle Saçmalık Olmaz Seri Seri Selektör Atmam Gerektiği Zamanlarda Uzunlar Hep Yanık Kalıyor Bide Virajda Felan Oluyorum Zaten Limitlerde Dönüyorsun Virajı Hata Yapma Payın Sıfır Bide o Arada Selektör Kolu İle Uğraşmaya Çalışıyorsun.

Hoş geldin öncelikle kardeşim. Farlar uzunda iken selektör yapmak için sonuna kadar çeker ve bırakırsan kısaya geçer. Yada kısadayken hafif kaldırıp bırakacaksın uzuna geçmez. Eğer yanlış anlamamışsam durum böyle.

Cevabiniz icin teşekkürler.
Kisa farla giderken sellektör icin uzunlari sonuna kadar çeksem de uzunlar kapanmiyor.
Siz kisadayken yukari kaldirmami söylüyorsunuz, bu sekilde uzunlar kapanip sadece kisalar mi calisiyor?

Far kolunda fiZiksel bir hata olabilir. Servise baktırmanız da fayda var.

Sellektör problemi megane 2 far kolunda vardı biraz fazla çekebilsen uzun yanık kalıyordu seri sellektör yapamıyordun fakat megane 3 lerde seri sellektör yapmak mümkün bixenon farlar süper şimşek gibi çakıyor megane 2 den sınra megane 3 en sevdiğim yanı farları olmuştu hareketli farlar ve şimek etkili sellektör süper. Fakat yerli üretim mefane3lerin far kolu farklı olduğunu biliyorum daha büyük ve uzun onlarda belki megane 2 gibi biraz hızlı çekince uzunlar yanma problemi olabilir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri