Uyumlu Twitter Tavsiyesi

Black Mamba

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün serviste twitter taktırmak istedim fakat henüz bu istek yapılmamış fiyat belli değilmiş istenirse 2 aydan önce gelmezmiş bu yüzden ben kendim takıcam bana tesisatıma uyacak bir model marka bilgisine ihtiyacım var orjinal aracında mevcut olan arkadaşlarda biliyolarsa benimle paylaşırsa sevinirim

Her turlu tweeter olur oraya iyi bise takarsan daha guzel net ses alırsın

beki tesisatı hazırmı o bölgede bende taktırmak istiyorum

Güncel...

Mhurat bi cevap verecenmi:d

salı günü tweeter yuvalarının boş olduğunu artı tesisatınında olmadığını belirttim servisten fiyat aldım.teki 30 lira takımı 60 lira işçilik hariç.yaptırmayı düşünüyorum sipariş verelim dedim görevli arkadaş bu konuda ilerleyen günlerde kesip biçme yapmadan direk soketli bir çalışmanın olabileceği söylendi.daha önce bilmem ne modelinde benzer bişey yaşandığını ve bu şekilde bir çözüm üretildiğini söyledi görevli.bence 1 ay bekleyin dedi.bende yazı bekliyorum şimdi.

Ben baştan bir açıklama yapayımda dileyen arkadaşlar yine beklesin. Soketli bağlantı yapılacak boş yuva yok ne teybin arkasında nede kolonların arkasında. Kesmeden veya kablo soymadan elektrik tesisatı değişmeden yapılması imkansız. M audio marka tweeter bağlattım. Tesisatı kabloları var kutusunda var zaten. Teybin arkasından kabloları dıştan çakmakla az bişi ısıtıp sıyırarak ilave yaptık kesme biçme yok. Önce izole bantla sonrada bez bantla sarıp sağlamlaştırdık.

Mhurat bi cevap verecenmi:d

Tesisat tabiki hazir degil gokhan abinin dedigi gibi teybin arkasin elektrikcinin hemen halledebilcegi bisey kesme bicme yok tizlerin ordan kabloyu salicak direk teybin arkasina baglitisi yapilicak

Tiz taktıktan sonra ses nasıl oldu peki farkedilir bir güzelleşme varmı? :)

Geri