ucuz benzini alayımmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhabalar. evimin yakınındaki benzin istasyonu 95 oktan benzini piyasa rakamlarından 30 kuruş daha ucuza veriyor. ( indirim firmanın sadece bu istasyonunda var ) kocaman tabela asmışlar. firma adı vermem doğru olurmu bilmem ama büyük bir Rus firması L...oil :D bende bugün yarın depomu dolduracagım acaba burdan alsammı diye düşündüm fiyat cazip ama bu kadar ucuz olması düşündürdü beni. ayrıca sadece bu bayii fiyatı kafasına göre nasıl aşşagıya çekiyor bunun açıklamasını bilen varsa anlatırsa sevinirim.. teşekkürler

Ucuz etin yahnisi iyi olmazmış, benzinden yapacağın tasarruf o benzin oluşturacağı bir arıza ile kat be kat çıkabilir. Dikkatli olmakta fayda var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lukoil kotu bi marka degilki alin tabi, bayi kendisi isletiyorsa fiyatla istedigi gibi oynar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bence alın gitsin

Korkulu rüya görmektense uyanık durmak ..... iyidirrr iyiii :))

Araç bayiden çıktıgından beridir lukoil kullanıyorum. Taraftar karta yüzde 2 yüzde 3 indirim veriyor. Sorun yok. Önceki araçlarımdada kullandım. Çogu firmadan daha kaliteli yakıtı var. Şehir içi ortalama 6 litre yakıt tüketimim var. 1.2 75 beygir.

Son düzenleme:
Geri