Tweeter Hoparlör Hakkında

aliakalin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncellikle merhaba arkadaşlar. 2013 Clio 4 ICON kullanıcısıyım. Malumunuz ön göğüsteki tweeter ızgaralarının içi boş, yani hoparlör yok. Benim sormak istediğim içinde hat çekili mi? Dün ızgara kapağını çıkartım ama süngerimsi bi malzeme ile kapalı delik. Acaba bu konuda tecrübesi olan var mıdır?

https://mega.nz/#!UXY0wSJY!F7sdmVNhoaDTT4yMsp-UdZ9XEJmGyA_EsmPBVF4UzUE

https://mega.nz/#!ATAAGChQ!QEnAlxSInaIfVpVpiyBp4nNB6RdmnbRvNzjqMCeA3_s

merhaba bende merak etmiştim ama içinde ek bir parça var ve sökülüyor ama altında tesisat yok.zaten oraya müdahale etmek de çok sıkıntılı daracık alan.

Hocam ben bu iş üzerine çalışıyorum kendi işyerim var araç ses sistemi montaşı yapıyorum sizin aracta yerleri var ama malum olan modrlleri aracların dolu paketlerinde mevcuttur birde mazda grubundada aynı sıkıntı arka kapılarda hoparlör yeri var yalnız hoparlör yok ve hoparlör hattı kapı direginin içine kadar çekili yalnız kapıya kadar kullanmamışlar tabi bu anlamamdaki maksat şuki iki kablo kullanmamalar 100000 aracta hesaplanırsa çok para edeceğinden kullanmıyolar aynı durum sizin aractada olacaktır siz bir elektronikçiye yada kendinizde teypten ses koblosu çekip tfetter takabilirsiniz birde teypte kod varsa kodu bulmadan soketleri sökmeyin

Hocam ben bu iş üzerine çalışıyorum kendi işyerim var araç ses sistemi montaşı yapıyorum sizin aracta yerleri var ama malum olan modrlleri aracların dolu paketlerinde mevcuttur birde mazda grubundada aynı sıkıntı arka kapılarda hoparlör yeri var yalnız hoparlör yok ve hoparlör hattı kapı direginin içine kadar çekili yalnız kapıya kadar kullanmamışlar tabi bu anlamamdaki maksat şuki iki kablo kullanmamalar 100000 aracta hesaplanırsa çok para edeceğinden kullanmıyolar aynı durum sizin aractada olacaktır siz bir elektronikçiye yada kendinizde teypten ses koblosu çekip tfetter takabilirsiniz birde teypte kod varsa kodu bulmadan soketleri sökmeyin

"sizin aracta yerleri var" derken neyi kastediyorsunuz?

twetter ızgara dediğiniz yerler mevcut yalnız içinde twtter yok.

twetter ızgara dediğiniz yerler mevcut yalnız içinde twtter yok.

Konunun sahibi "aliakalin" belirtmiş zaten "Malumunuz ön göğüsteki tweeter ızgaralarının içi boş, yani hoparlör yok." diye. Onu fark etmediniz sanırım.

Yani içinde hat çekilimi hocam, tweeter alsam direk takılabilir mi?

Yani içinde hat çekilimi hocam, tweeter alsam direk takılabilir mi?

Buyuk ihtimalle icindedir tesisat. Eger gorunurde yoksa plaatik aksamin altindadir. Renault donanim olmasa bile tesisatini araclara koyuyor genel olarak.

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

Bende de Clio 3 var
Hat yoktu Kendim çektim teypden hoparlör kablosundan almıştım Twitter leri Renault servisinden almıştım
Ama daha kaliteli birşey yap yetersiz kalıyor
Sana doğru bakması lazım Twitterin ancak öyle tatmin edici ses alırsın

Bende de Clio 3 var
Hat yoktu Kendim çektim teypden hoparlör kablosundan almıştım Twitter leri Renault servisinden almıştım
Ama daha kaliteli birşey yap yetersiz kalıyor
Sana doğru bakması lazım Twitterin ancak öyle tatmin edici ses alırsın

Benim fluence te tavana bakiyor istesem de kendime ceviremem onu :)

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

Geri