tüvtürk den geçemedik...... ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pilot.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pilot.

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ewet arkadaşlar bugün araçımın fenni muayenesi olan tüv den geçemedik kaldık malesf agır kusur olan ise sislerdeki xenon lar 4 senedir kullandıgım ve 2011 ,2013 deki muayenelerden hiç bi problem olmadan geçdik bugün ise 2014 de yeni gelen yönetmelik ile orjinal olmayan sonradan takılan sis veya farlardaki xenon lar agır kusur olarak sayılıyor ve geçmiyor bilginize eger aracınızın sislerde xenon varsa sis farı sigortasını yada xenon soketini çıkartıp gidin sisler yanmasa bile hafif kusur diye geçiyor .

Bilgi icin tesekkurler

zenonların geçmediğini daha önce de duymuş hatta paylaşmıştık geçmiş olsun zenonları söküp muayneden sonra tekrar bağlamanız gerekecek..

Geçmiş olsun

Sagolun yasaktı sislerde pek bakmıyorlardı ama 2014 de değişmiş madde şimdi ağır kusur Xenonları çıkarttım h11 leri taktım muayene tekrarından sonra tekrar xenonları kullanıcam patlayana kadar gitsin

gecmiş olsun...

Artık xenonlar asla kabul etmiyorlar nedense benim olduğum zamanda birinde sislerde vardı geçen kinde oda geçmiş bunda takılmıştı. Ben bu sebeple hepsini söküp gidiyorum

geçmiş olsun...tecrübe oldu.

Bilgi için teşekkürler. Bu diğer üyelerimiz içinde tecrübe olacak. Aracınızla kazasız belasız sürüşler dilerim

geçmiş olsun tüvtürk araca sonradan yapılan hertürlü müdahaleye mualefet olmaktadır paramızla rezil oluyoruz yazık

Geri