Tüv cüler iyice saçmaladı!

purmol

Bilgi Girilmemiş
Coupe,cabrio araçların ruhsatta 5 kişilik değil 4 kişi yazması gerektiği gerekçesi ile ruhsat değiştirten tüv bakın neye arıza yapmaya başlamış.

Konu Tech den alıntıdır.
Selam arkadaşlar haftaya askere gideceğim için aracımı erken vize yaptırmak için bugun gittim tüvtürke. Ağır kusurdan bıraktılar ağır kusur sebebide çift aplikasyonlu jant
biggrin.gif aynı jantlarla mart ayında geçtim dedim yasa 10 gün önce çıktı diye birşey uydurdu ordaki en yetkili kişi.
78818001.jpg

jantım bu artık her şeye kusur buluyorlar galiba. önümde fiat albea vardı orjinal siyah farlı olanlardan onada ağır kusur verdiler

bende geçtim aynı şekilde jantlara falan bakan olmadı işin suyunu çıkardılar

biz gittik cam filmi içinde geçmez dedi elemanın bitanesi ama hafif kusur yazmışlardı saçma sapan işler ya birinin yaptığı dediği öbürünü tutmuyo

sasırmıs bunlar artık
verdiler yetkiyi bunlara ne karısan ve gorusen

LPG li araçlardan istenen sızdırmazlık belgesine bakmıyorlar bile,o belgeyi biz vereceğiz demişler devlet başka firmaya vermiş,TÜV de madem öyle onaysız araçlarıda muayeneden geçiririz demiş ve geçirmeye başlamış...
İşlerine geldiği gibi hareket ediyorlar...

işlerine geldikleri gibi hareket ediyorlar hepside birbirinden farklı ne biri cam filmlerine takmış biri ampullere yazık günah be milletimizin çektiği rezilliği hiç mi görmüyorlar

99 Vw Transporter Var Sitede Su İsi Yapiyor Arabayi Yolda Gorsen Acirsin Haline Tek Seferde Gecmis Muayeneden Esenyurt İstasyonuna Gitmis Ben Gecen Mercedes Goturdum 2010 Model Farlar Vs Hafif Kusur Yazdilar Bi Xenon Far Var Aracda Birsey Bulamadi Fara Yazmis

abi tüvünde poku çıktı artık.eski kriterleri yok hiç biyerde.nazillideki tüve giden lanet ediyor.adamlar 82 model r12 yi sağ tarafta güneşlik olmadığı için geri çevirmişler :slcadam bze geldi parçayı almak için abicim ben dağda biniyorum zaten onun ne işe yaradığını bile bilmiyorum dedi ve tüve girmeden 2 hafta önceden alt takım motor aydınlatma lastik vs bütün bakımları yaptırdı yaklaşık 1000 lirayı geçti masrafı ama güneşlikten kaldı araba.18 lira verdi aldı taktı ve geçti :S

Geri