Türk kürt Kardeştir..

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
6831437292.jpg

Uzun zamandır görmek istediğimiz resim..

Küçük beyinli bazı insanlar farkında olmasa da bu vatanı türkü, kürdü, çerkez,, arabı... vs her ulustan insan birlikte savundu birlükte bu cumhuriyeti kurdu...

bunu nedense diyen hep Türkler. orada polise taş atan da Kürtler.. bir terörist cenazesıne gelen 10bin kişi de Kürt. tamam hadi kardeşiz de arkadaş bu insanlar nasıl destek görüyor..

Kürtlerin tamamını aynı kefeye koymamak lazım,çoğunun bu ülkede yaşamaktan memnun olduğuna ve TC kimliği altında olmaktan mutlu olduğuna eminim,ezilmiş değil kandırılmış bir kürt topluluğu var bu ülkede,biraz destek ile bilinçlenmeleri sağlanabilse pkk nın ne olduğunu ve gerçekte onların haklarını savunmadığını aksine Doğunun kalkınmasına sekte vurduğunu anlarlardı...

Bu Tip Konuların Forumda Açılmamasından Yanayım Lakin Polemik Çıkartabilir !

Kürtlerin tamamını aynı kefeye koymamak lazım,çoğunun bu ülkede yaşamaktan memnun olduğuna ve TC kimliği altında olmaktan mutlu olduğuna eminim,ezilmiş değil kandırılmış bir kürt topluluğu var bu ülkede,biraz destek ile bilinçlenmeleri sağlanabilse pkk nın ne olduğunu ve gerçekte onların haklarını savunmadığını aksine Doğunun kalkınmasına sekte vurduğunu anlarlardı...
eli öpülecek adamsın... Evetbes parmagın besı bır degıl herkes aynı kefeye konuluyor malesef.Bende bi kürdüm.. zamanında bu konular ıcın cok arastırma yaptım cok okudum cok kafa yordum.. ama Su anda bu ulkede yasamaktanda memnunum.. kandırılmıs cahıl kesım yada daha farklı amacları olanlar apayrı bızden..
Bu Tip Konuların Forumda Açılmamasından Yanayım Lakin Polemik Çıkartabilir !
Polemik cıkartacak bi durum yok burda kurdunude turkunude savunmuyorum .. kardeslıkle ılgılı bı konu polemık cıkartmaz:eyv

elin afrikalısıda amerikalısıdı çinliside farketmez bana. karakteri düzgün kimsenin hakkını yemeyen. insana insan olduğu için değer veren herkes kardeşimdir. benim için din bile farketmez. adam olunması yeterli.

Ustaya ve Gökhan abiye katılıyorum.2 sene önce topkapı teknik oto sanayide çaycının teki kürt-laz kardeş Türk kalleştir diye söylenip duruyordu öyleside var benim kürt olup istiklal marşını duygulu söyleyene ağlayan arkadaşımda var

Geri