Triger seti ve 120 bin bakımı...!

byvi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 2005 model clio2 1,5dci dny aracımın triger kayısı ve 120 bin bakımını yaptırıcam BURSA'da ikamet ediyorum tafsiyelerinizi bekkliyorum servis ve uygulama olarak saygılar..

arkadaslar 2005 model clio2 1,5dci dny aracımın triger kayısı ve 120 bin bakımını yaptırıcam BURSA'da ikamet ediyorum tafsiyelerinizi bekkliyorum servis ve uygulama olarak saygılar..

yetkili serviste mi değiştireceksiniz..

evt yetkili serviste yaptırmak iyi olur guven veriyo fakat kampanya yada fiyatta yardımcı olucak referans olsa iyi olur :)

evt yetkili serviste yaptırmak iyi olur guven veriyo fakat kampanya yada fiyatta yardımcı olucak referans olsa iyi olur :)

bursa mais e gidin en sağlam yerdir şu an bi kampanya var fix paketlerde %20 işçilik %20 yedek parça bundanda yararlanmak istiyorum de güzelce bakımını yaptır ayrıca mazot filtresini bi önceki bakımda değiştirdiysen bu bakımda değiştittirme . bi tanıdığım olsun diyorsan ankarada bi kardeşimiz var servis danışmanı onur dersende senin için belki yararı olur yönlendirici olarak kullan bizi :)

Son düzenleme:
eğer serviste değilde sanayide değiştiriceksen flennor marka öneririm.alman malı.içindeki malzemeler maisin satışa çıkarttıklarıyla eş değer kalitede hata daha kaliteli.fiyatıda maise göre baya uygun

Servisde İndirim Var 15 Araliga Kadar
Bursa Maise Yaptirin Bence Biraz Fiyat Farki Olsada
Kredi Kartiniz Varsa Taksit Yaparlar
Garanti Ve Temiz İs
Risk Almaya Degmez
Su Pompasini Da Degistirirdim Ben Olsam
O Esnada İhmale Gelmez

fiyat aldım 800 tl ye triger set yag hava filtresi bujiler deiştiririz dediler ozel reno servisinde bide mais'ten fiyat alcm teşekür arkadşlar zaman ayırıp bilgi paylaşımında bulundunuz icin .

ve bugun aracımı aldım renault maisten 1050 tl motor ust takozu deisti triger ve genel 120 bin bakımı hallolduu cok şukur .

Geri