Triger kayışı

kptmehmet

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar
2011 model 1.2 motor aracım 45000 km de normalde 60000 de triger değiştirmem lazım ama 4 sene gecınce 60000 yapmasanda değiştirmek gerekiyormuş. Yakın zamanda triger değiştiren varmı yetkiliservis güncel fiyatlar nedir? iyiakşamlar

1 sene daha gider bence, dizellerde triger değişimi ve büyük bakım dahil 1300 lira civarındaydı...

triger kayış,arka sağ sol bilyeler ve yağ tüm filtreler 500 tl değiştirdim dizel symbol 2007

Usta dedigin gibi biraz riske girecem 1 sene daha devam edecem arabayi 15 gun once aldigimda yag ve filitereleri degistirmistim.en azindan bir onbin yaptiktan sonra triger yag filitreler tum kayislar hidrolik soğutma sivisi frenler vs. nasipse komple bir bakim yaptiriyim. Sanayide ayni seyi dediler. Sebinli sanayide 500-600 civari masraf cikartiyorlar.servis kafadan iki kati kampanya dahil. Niyetim orjinal butun parcalari toplayip sanayiye oyle gitmek bir daha bir daha ugrasmak istemiyorum. Istanbulda orjinal parcalari nerden alsam daha ekonomik olur bilgi verebilirmisiniz?

Bende 2007 Symbol var ve 59000 kmde alır almaz Triger yağ yağ filtresi ve hava filtresini değiştirdim.Trigeri 110 ytl civarına aldım işçilik 70 ytl verdim tamircimde yaptırdım iş meşakkatli bayağı bir yeri söküyorlar.Kullanıcı iseniz aslında değişimde bence bir zarar yok Benim aklım kalmıyor en azından.Servis formunda yanlış görmediysem 4 yılda bir değişmeli diyordu.

Hayırlısı olsun kazasız belasız...

Eyvallah cumlemize kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun. 7 ci ayda tam 4 sene olacak sadece cucugu okula birakiyorum yakin mesafe alisveris icin simdilik uzun yol yapma durumu olursa onceden degistirmek iyi olacak. Iscilik 80-100 tl gibi triger orjinalmiydi ?

Eyvallah cumlemize kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun. 7 ci ayda tam 4 sene olacak sadece cucugu okula birakiyorum yakin mesafe alisveris icin simdilik uzun yol yapma durumu olursa onceden degistirmek iyi olacak. Iscilik 80-100 tl gibi triger orjinalmiydi ?

Birinine 85 ytl dedi ama üzerinde Renault hologramı yoktu.Benim aldığım Renault onaylı olandı en pahallısıda oydu Gergi rulmanı falan baktım kaliteli , triger önemli 3-5 bakmadan üzerinde Renault Hologramı olanı aldım muhtemelen orjinaldi.Birde Symbollerde moor farkı olanlarda triger dişleri farklıymış söküp getir dedi parçacı öyle yaptık

aracın garantisi bitse bile bakımlar zamanında yaplmadığından iyi niyet garantisi ve aracınıza tanımlanan indirimler kaybolur...cuma günü megane 3 aracıma yaptırdım. Mazot filtresi hariç triger ve 60.000 bakım 930 t tuttu. Mazot filtrei olsaydı +130 tl olacaktı. Değiştrmeme sebebim 2 bakımda br değişmesi gerektğinden.geçen bakım yaptırmıştım.Bence aracınızı satmayacaksınız kesin değişitirin

Usta dedigin gibi biraz riske girecem 1 sene daha devam edecem arabayi 15 gun once aldigimda yag ve filitereleri degistirmistim.en azindan bir onbin yaptiktan sonra triger yag filitreler tum kayislar hidrolik soğutma sivisi frenler vs. nasipse komple bir bakim yaptiriyim. Sanayide ayni seyi dediler. Sebinli sanayide 500-600 civari masraf cikartiyorlar.servis kafadan iki kati kampanya dahil. Niyetim orjinal butun parcalari toplayip sanayiye oyle gitmek bir daha bir daha ugrasmak istemiyorum. Istanbulda orjinal parcalari nerden alsam daha ekonomik olur bilgi verebilirmisiniz?
orjinal parça alsanız bile servisten pahalıya gelir.Serviste araccın üzerine tanmlanan indirimler mevcut.dışarıdaki servis bu indirimden alamıyor..

Aykut bey ozel servisler genelde sanayide bulunan parcalardan aldirir orjinal alirsiniz yan sanayi kisiye kalmis. Ama yetkili servisin %25 kampanyada dahil iki kat fiyati neden çekiyor parçalar indirimliyse onlara? Tavsiye icin sagolun aklim triger de ilk firsatta degistirmeye çalışacağım.

Geri