17 Nis 2012 #11 excoupe Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Nis 2011 Mesajlar 1,183 Tepkime puanı 24 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Siviller zevkine yaparken sen mecburen yapıyorsun işin bu yönüde var... Genişletmek için tıkla ... aynen abi.. zaten acı diyede belirttim seve seve...
*USTA' Alıntı: Siviller zevkine yaparken sen mecburen yapıyorsun işin bu yönüde var... Genişletmek için tıkla ... aynen abi.. zaten acı diyede belirttim seve seve...
18 Nis 2012 Konuyu Başlatan #12 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 DEMİRTAS' Alıntı: Trekking görünce aklıma fiorino trekking geldi Genişletmek için tıkla ... hehehehehehe kayhan07' Alıntı: Kerem abi bizim arkadaşlar düzenli yapıyorlar. Gitmek istersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağolasın bu aralar benim hayatım trekking az sakinleyelim haberleşiriz:naber speedmann' Alıntı: Kerem abin bir zamanlarda bizi manavgata raftinge götürecekti o sadece yazar geçer...:aytuğ Genişletmek için tıkla ... Sen yeterki gel emmi ayıpsın manavgatı full emrine tahsis edelim:aytuğ Miss_renault' Alıntı: Hey nolmuş burda,benim konuma sahip çıkmış Kerem aşkolsun Genişletmek için tıkla ... Valla haklısın Bi daha olmaz öyle efkarlı bir anıma denk gelmiş işte dağlar filan derken :slc(yırttıkmı acaba:aytuğ)
DEMİRTAS' Alıntı: Trekking görünce aklıma fiorino trekking geldi Genişletmek için tıkla ... hehehehehehe kayhan07' Alıntı: Kerem abi bizim arkadaşlar düzenli yapıyorlar. Gitmek istersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah sağolasın bu aralar benim hayatım trekking az sakinleyelim haberleşiriz:naber speedmann' Alıntı: Kerem abin bir zamanlarda bizi manavgata raftinge götürecekti o sadece yazar geçer...:aytuğ Genişletmek için tıkla ... Sen yeterki gel emmi ayıpsın manavgatı full emrine tahsis edelim:aytuğ Miss_renault' Alıntı: Hey nolmuş burda,benim konuma sahip çıkmış Kerem aşkolsun Genişletmek için tıkla ... Valla haklısın Bi daha olmaz öyle efkarlı bir anıma denk gelmiş işte dağlar filan derken :slc(yırttıkmı acaba:aytuğ)
18 Nis 2012 #13 Miss_Renault Sevda Çelik, Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ara 2011 Mesajlar 360 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Kerem yaptığın trekking etkinliklerinden birkaç fotoğraf koyarmısın,madem çok ilgilisin
16 Eki 2012 #14 arandur Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Ağu 2012 Mesajlar 62 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Trekking Zonguldak'ta yazları bolca yaptığımız bir aktivitedir. Örnek fotoğraflar: