TRAMER Sorgusu

Fatih_0230

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle merhabalar. 2011 symbol 1.5 dCi 47kW Authentique aracım var. Bu aracımı 2013 yılında aldım. alırken sigorta acentasından ve servisten sorgulama yaptık ve iki yerden de aracın kaza kaydı olmadığı teyidini aldım. Geçen gün 5664 sms sorgu sisteminden haberim oldu ve denemek istedim. akabinde aracın 1 adet kazası olduğunu öğrendim. Detay öğrenmek için yeni bir sorgu yaptım. bu sorguda aracın modeli " RENAULT (OYAK) - CLIO GRAND TOUR AUTHENTIQUE 1.5 dCi 70 " görünüyordu. Sormak istediğim acaba bu aracın şasi no su değiştirilmiş olabilir mi yoksa sorgu sisteminin hatası mı. Bunu nasıl anlayabilirim?

Sizin aldığınız araçın plakası daha önce bu aracın üzerinde olabilir.Aracınızı şase numarası ile sorgularsanız en doğru sonucu alırsınız.Unutmamak gerekirki Tramer kayıtlarındada hata çıkabiliyor.

Bütün sorguları şase no ile yaptım zaten.

sigorta plakadanmı sorgu yaptı ?

Aradan 2 sene geçti malesef hatırlamıyorum. Yalnız model bilgisinin yanlış olması benim kafamı karıştırdı.

araç plaka değiştirmiş olabilir o yüzden söyledim

aracı ilk aldığımda 34 plaka vardı üzerinde. Aldıktan sonra değiştirdim. şimdiki plakayla sorgu yaptığımda kayıt yok gözüküyor ki zaten bu plakayla kaza yapmadım. Ama şase no da gözüküyor.

belki 34 den önce farklıydı ?

Onu bilemem de şase no dan sorgu yapınca farklı model çıkması normal değil. Artık kaza meselesini geçtim aklımda sadece bu var. Hani hak mahrumiyeti olan bi arabanın şase no sunu benim arabanınkiyle değişmilerdir belki. Belki de benim araç çalıntıydı. ne bileyim işte kafamda deli sorular...

Geri