trafikte hararet göstergesi normal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burak42

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar 3 aydır 2008 1,5 dci extrem clio symbol sahibiyim trafikte hararet göstergesi ortanın üstündeki çizgiyi çok az geçiyor fan açıp tekrar çizgiye geliyor çizginin altına hiç düşmüyor ama seyir halindeyken sürekli çizginin altında ortada kalıyor ortada sabit kalıyor ama trafikte çizgiyi az geçiyor sizde de bu durum böylemidir.fan geç açıyor gibi geldi bana normali nasıldır.

Tabıkı oyledır.Normal Benım ıdede şehiriçinde hele trafik sıışıksa Fan hıc surmuyor ama uzun yolda çeyrege kadar düştügünü bilirim.Kafaya takılacak bışı yok rahat olun.Trafıkte araç sadece sogutma suyunu kullandıgı ıcın yetmyor uzun yolda ıse ruzgarda etkılı oluyor

Ibre baya yukari cikinca tedirgin oldum ama demek bunlar boleymis sagol tesekkur

Termostat degistirin arizalanmis olabilir.

Termostat aciyor ama ibre belli seviyeye gelince düşüyor sonra yine ortada sabit kaliyor

Termostat aciyor ama ibre belli seviyeye gelince düşüyor sonra yine ortada sabit kaliyor

Radyator fani calisiyorsa sikinti yok. Genlesme kabini arada sirada kontrol et susuz kalmasin.

Fan calisiyor ama ortada degil orta cizgiini ustunde çalışıyor fan kontrol ettim calisiyor duruyor calisiyor duruyor ama ibre hic ortada kalmiyor.tabii uzun yolda ortada cizgi hep ruzgarla soguyor trafikte fan acinca ortaya inmiyor mu hic bu arabalarda hep cizgide kaliyor ole mi

Geri