Trafikte dur-kalk yaparken gaza ne kadar basmalıyız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saho

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dikkat ettimde trafikte dur-kalk yaparken arabaya gaz verdiğimizde ben arabayı biraz bağırıttırıyorum. Birazda sebebi sanırsam stop etmesinden korktuğum için. Normal arabalara bakıyorum sessiz sedasız ilerliyor. Trafikte dur-kalk yaparken sizde gaza çok hafif mi dokunuyorsunuz ?

O senin alışkanlığına bağlı kardeşim. Her araçta farklı olur bu olay. Alışırsın zamanla.

Arkadaşlar dikkat ettimde trafikte dur-kalk yaparken arabaya gaz verdiğimizde ben arabayı biraz bağırıttırıyorum. Birazda sebebi sanırsam stop etmesinden korktuğum için. Normal arabalara bakıyorum sessiz sedasız ilerliyor. Trafikte dur-kalk yaparken sizde gaza çok hafif mi dokunuyorsunuz ?
Aractan araca kisiden kisiye değişir zamanla sende de bu sistem olusur. Bunun teknikleri cesitlidir. Bosver stop ede ede alisacaksin. Saygilar

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim araçta geçen paspaslari yikadim paspassiz kullanayım dedim bi garip geldi. :) Meğer debriyaj hafif yukarda kavriyomus ben debraji ayarlayana kadar gaza basmış oluyodum haliyle araba bagiriyor normalde paspas debriyajin altını doldurdugdan kolayca dengeleyebiliyorum paspas varken normal şekilde hafif gaz vererek bagirtmadan hemen kalkıyor bide ayaklarınızı iyi kullanmanız gerekiyor

ben dur kalkta hic gaza basmiyorum

Geri