trafik sigortası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
trafik sigortasi bitmiş netten teklif aldım
306 tl çıktı sompo japan shell in sigortacısımıymış neymiş ordan aradı ordan yaptırırsan dedi kadın 25 tl yakıt kampanyası var dedi sheelden yaptırayımmı 281 tl ye geliyor

Önceki gün bizim R5 e Halk sigortadan yaptırdım, %20 hasarsızlık indirimi ile 185 TL ödedim...

arayım bi teklif alayım abi o zaman

halk sigortanın iki, acenteyi aradım fiyat teklifi alamadım sompo dan yaptıracağım gibi o zaman
yanlız bu shell kampanyası doğrumu duyan yaptıran varmı 25 tl yakıt kampanyası 306-25=281 tl ye geliyor ne dersiniz

​Bende ocaK ayında Güneş sigortadan 185 lira fiyat aldım oraya yaptırdım.Bir önceki sompo japan idi 290 lira falandı.

Benim daha ilk sene olması nedeniyle %10hasarsızlık indirimi oluyormuş en uygun sompo japan oldu 25 tl de akaryakıt veriyor dedi ona yaptıracağımm galiba arayıp

Benim daha ilk sene olması nedeniyle %10hasarsızlık indirimi oluyormuş en uygun sompo japan oldu 25 tl de akaryakıt veriyor dedi ona yaptıracağımm galiba arayıp

pahallı

Başka bir şey bulamadık malesef

netten alma abicim dışardan al.
son gün git. son gün indirime düşer.

(ben nete telefon numaramı vermiştim...arayan arayana iş adamı oldum...şimdi çakma telle giriyom)) )

netten alma abicim dışardan al.
son gün git. son gün indirime düşer.

(ben nete telefon numaramı vermiştim...arayan arayana iş adamı oldum...şimdi çakma telle giriyom)) )
Bana diyorlarki son güne kalırsan daha pahalı olur mecbur yaptıracağın için gecikince yüzde 15 cezalı olacağını bildikleri için dediler en uygun bu dediler bir kaç yer bir arkadaşın tanıdığına sorduk oda aynı kendi sigortacım da aynı fiyat alınca 25 tl lik yakıt veren fiyatı almayı düşünüyorum

Geri