!!! Trafik Cezası indirim beklerken Bindirim Geldi !!!!!!

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Gecen gun konusunu actıgım o Beni kayda alan Polisten bana Mektup gelmiş ( 143 Kmh - yuzde 10-30 arası hız limiti aşma ) Burda sorun yok .. Yalnız 15 gun icinde ödenen cezalarda indirim uygulanmıyormuydu ? Kredi kartıyla ödeme yapıcam 166 TL yazıyor Evrakta ben internete yazıyorum 182.60 Cıkıyor ne iştir indirim yerine bindirim ?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
düzenleme ve tebliğ tarihlerinde şubat yazıyor ondan olabilirmi?

Bu cezanın düzenlendiği tarih 02 Şubat 2013 size tebliğ edilme tarihi 08.03.2013 diyor. Size tebliğ edilmedi ise bugünün tarihi olacaktır diyor tebliğ tarihi, 08.03.2013 tebligatına göre cezanın faiz yemesi normal..

Bu cezanın düzenlendiği tarih 02 Şubat 2013 size tebliğ edilme tarihi 08.03.2013 diyor. Size tebliğ edilmedi ise bugünün tarihi olacaktır diyor tebliğ tarihi, 08.03.2013 tebligatına göre cezanın faiz yemesi normal..
hahaha abi valla sıcak yorgunluk kafama vurmus yaw :D dogru ya 05 yapacagıma 02 yazmısımsabah beri dusun dusun cıkamadım ıcınden sımdı baktım 124.5 olmus :D heheheheh kendıme ne guldum amma :D

Olur böyle dalgınlıklar, bende çok yapıyorum böyle unutkanlıkları, sorunun çözülmesine sevindim.

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Gökhan,fiyat düşünce baya sevindirik olmuşsun...:D

kardeş sen çok hızlı sürüyorsun, hep ceza yiyorsun gördüğüm kadarıyla.
geçmiş olsun mu denir böyle durumlara sana ders olsun mu denir bilemem.
tabiki para da zevk te senin ama bence artık biraz yavaşlasan iyi olur

Gene Acımamışlar Abi Sana :D

Geri