Trabant(Trabi) :)

cold

Kerem Uluca,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Trabant nam-ı diğer trabi bilmiyen arkadaşlarımız olabilir doğu almanyanın imkansızlıklardan dolayı pamuk ve boya artıklarından yapılan wankel motorlu ufacık minicik 600 kilo olan bir aracıdır. doğu almanyanın yoksulluğundan kaynaklı üretim sıkıntıları,bu sıkıntılara istinaden bir Trabi için ortalama 12-13 sene beklemek gerekirmiş.. araca sahip olan insanlar şanslılardan sayılır. sınıf ayrımıda trabisi olanlar ve olmayanlar diye ikiye ayrılırmış.. sosyalizmin mini'side diye biliriz trabiye..günümüze gelindiğinde araç için 2007 yılında bir prtotip yapılmış şu ana kadar hayata geçirilmemiştir.dolaşan dedikodulara göre yeni trabi 2014 ün 2 ci yarısında yeniden üretilicek..motor üretiminide wolkswagenin yapıcağı bilinmektedir.:)

d853760cc40346599c5b53a.jpg

500601ntkleinzoomview.jpg

trabiseite2zoomview.jpg

trabantvornezoomview.jpg

trabanthinten1zoomview.jpg

detailvornezoomview.jpg

Son düzenleme:
​Şirinqw

Gerçekten üretilirse iyi satar bu araç,bunların fanatiği çoktu o zamanlar,torunları alır bu arabayı...

Gerçekten üretilirse iyi satar bu araç,bunların fanatiği çoktu o zamanlar,torunları alır bu arabayı...

Ben buna benzer hatta renkte aynı modeller hatırlıyorum çoook eskidende bu makina o makinamı acaba
hımm

Trabant :eyv

super bayanlar icin 10 numara olur

minicooper tarzı biraz

bulgarıstanda heryerde bunlardan kaynıyo..az bınmedık bunlara :) tam komediydi araçlar..ama çatır çatır gidiyodu valla :) kaputu ılk actıgımızda cok komıktı.. bomboş , ufacık bı motor.. baska da bısey yok gıbıydı :) bu ne demiştim :)
uretılse yıne cıdden bayagı satar , Tr de yok sanırım ama yurtdısında bayagı fanatıgı var bunlarında..

mini cooperlerı andırıyor ama güzel :eyv fena bişey bunlar zaten mobilet motoru kadar bişey var zaten :D :D

Geri