s.a arkadaşlar eski araçların malesef derdi bitmiyor yakıt ve yedek parça fiyatlarının uygun olması beni cezbediyor bozuk yollara bitirim) neyse daha fazla uzatmadan konuya gireyim renault 9 aracımda arkadan gıcır gıcır sesler geliyor araca tek ben bindigimde ses soluk yok 2 ve 3 kişi bindigimizde kulak tırmalayan metal sürtünme sesine benzer çok kötü sürekli ses var ustaya gösterdim lakin kafamı kurcalayan birkaç konu var arka amortisörlerin birisi bozuk sertleşme ve kasisten geçerkende tak tuk ses geliyor sanki 5 kg su şisesini dik koyarsında devrilir ondan geliyor gibi bir ses amortisörlerde gazlı oldugu için arkadalar hem sert hem birisi dedigim gibi arızalı usta tırsiyondan geliyor ses demişti araştırdım skf marka birtane daha var oda orjinal bu markalardan al takalım dedi birtanede grasör deligi açtıralım tornacıda söktügümüzde gres basarız felan bişeyler söyledi ama sorun torsiyonda degilde amortisör baglantı kısmının yerinden gelebilirmi acaba diyede düşünüyorum.
unutmadan reno9 'larda ön amortisörler yaglı arkalar gazlı'imiş forumdan ögrendiklerim kadarıyla ama usta ön arka yaglı takalım gazlı sert olur diye uyardı beni yol tutuş ve arkaya atılacak bir yük durumunda avantajları ve dezavantajları olurmu orası kafamı çok kurcalıyor maysan marka var parçacıda başka bir araçta kullanmıştım bu markayı gerçekten çok güzel bir süspansiyon yapmışlar adamlar ön arka yumuşak idi.
unutmadan reno9 'larda ön amortisörler yaglı arkalar gazlı'imiş forumdan ögrendiklerim kadarıyla ama usta ön arka yaglı takalım gazlı sert olur diye uyardı beni yol tutuş ve arkaya atılacak bir yük durumunda avantajları ve dezavantajları olurmu orası kafamı çok kurcalıyor maysan marka var parçacıda başka bir araçta kullanmıştım bu markayı gerçekten çok güzel bir süspansiyon yapmışlar adamlar ön arka yumuşak idi.
Son düzenleme: