Toros'un astarı yüzünden pahalı

selim_ugur

Selim Uğur ŞAHİNTÜRK,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Batman'da iki yıl önce 2 bin 100 TL'ye aldığı Toros marka aracına bin 600 TL trafik sigortası bedeli çıkarıldığını iddia eden vatandaş, sigorta bedelini ödeyene aracını satacağını kaydetti.

toros-un-astari-yuzunden-pahali-6536183.Jpeg

Batman'ın Sason ilçesinde ikamet eden Cüneyt Yaman, iki ay önce 2 bin 100 TL'ye Toros marka araba aldığını söyledi. Aracının trafik sigortasını ödemek için bir firmaya gittiğini ifade eden Yaman, kendisine çıkarılan fiyat konusunda şaşkınlık yaşadı.

3-4 sigortacı gezdiğini ve en düşük bin 600 TL'lik fiyat çıkarıldığını anlatan Yaman, "Yevmiye işlerle çalışıyorum. Benim bu parayı ödeyecek durumum yok. Bu nedenle aracı sigorta bedeli karşılığında satıyorum. Neredeyse araç kadar sigorta bedeli var. Ben de ucuz araba buldum diye sevinmiştim" dedi.

600 liraya veriyorsa hemen alalım... :)

1 600 demis abi

Yaşasın vatan yaşasın Türk milleti

1 600 demis abi

1600 liraya da alınır kardeşim :)
Şu fiyat yazma işini öğrenemediler gitti, ya yazıyla yazacaksın ya rakamla, başı yazı sonu rakam iş mi bu... :)

😊

bin6yüz4beşqw Çok güzel oluyormuş yaw, bende bundan sonra böyle yazacağımdırdır...ıslık

Bence bekletsin ileride klasik otomobil diye satar :loll

Rezillik yemin ederim başka bişey değil...

Alalım nerdeymiş bu araba. taksi çıkması ama olsun adam 2100 e de iyi almış bence :)

Geri