tomtom navigasyon güncelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YiiDoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YiiDoo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2011 fluence privilage 1.5 EDC sahibiyim aracı alalı henüz 1 ay bile olmadı fakat aracı aldığımda navigasyonu güncel değildi 2010 model fluence modellerindeki sürümden eski bi sürüm verildi servise gittim yardım edecek tomtom yetkilisi yoktu tomtom sitesine girdim en güncel sürümünü kullanıyosunuz dio ama oturduğum yer 2010 fluence navigasyonunda çıkarken benim aracımda tarla olarak görülmekte buna nasıl bi çözüm bulabiliriz yardımlarınızı bekliyorum

tomtom home u yükleyip güncellediysen problem yoktur. ancak 1e 1 aynısını istiyorsa senelik 25 euro ydu herhalde vercceksin :)

tomtom home u yükleyip güncellediysen problem yoktur. ancak 1e 1 aynısını istiyorsa senelik 25 euro ydu herhalde vercceksin :)
ordan güncellemeye çalıştım son sürümü dedi 1 yaş büyük modellerin navigasyonları güncellemediği halde daha ayrıntılı gösteriyo yeni sokakları gösteriyo benim navigasyonda oralar tarla olarak görünüyo

bende de o sorun var 2011 olmasına ragmen istanbul ankara yolunda eski güzergahları gösteriyor bunu güncellemek için illa para vermemiz mi lazım :):)

maalesef evet ancak bir terslik var ben son güncelleyeli 5-6 ay oldu %90 ı güncel. tomtomun tr müşteri temsilcisi ile telefonda irtibat kurabilirsin. bir yerlerde yanlış yapmış olmalısınız. ist. ank. otobanını defalarca kez gittim 2-3 nokta hariç her yolundaydı :)

Son düzenleme:
iide paralı gücelleme yapacaksam nie bana 1 kere güncelleme hakkı hediye edildi :)

maksat para kazanmak :)

peki tomtoma para kazandırmadan halletmenin bi yolu yokmu çünkü bi yaş büyük fluencelerde daha güncel harita olduğunu görünce moral bozukluğu oluyo insanda para veriptemi bu güncelliğine kavuşcam die :D

Beyin burda ne gerek Tomtoma :)

Geri