Titreme sorunu

alipamukkk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba.. Megane 2 hb aracim var 110 km hizi gectigimde arac titremeye basliyor sebebi ne olabilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lastiklere balans yapmak gerekiyor ayrıca ön düzen ayarlarınada baktırın derim

Rot balansa girin 40 lira maliyeti olur arac gidiyomu gitmiyomu anlamazsiniz tabi lastik durumda onemli eger balon yapmissq yada cok yıpranmışsa degisme vakti gelmistir o yuzden de yapar

İyi bir rot balanscıya götürmen gerekli

rotcuya git

Bende 110 km/s civarındaki titreme sebebi ile balans ayarı için servise gittim. Fakat ana sebep jantta çok hafif bir yamulma ve ön iki lastikte atıklık (tel koparmış dediler) çıktı. Lastikler değişti, jant düzeltildi ve balans yapıldı. Titreme geçti. Yani farklı etkenlerde olabilir. Sizinki umarım sadece balans ile düzelir.

Bende 110 km/s civarındaki titreme sebebi ile balans ayarı için servise gittim. Fakat ana sebep jantta çok hafif bir yamulma ve ön iki lastikte atıklık (tel koparmış dediler) çıktı. Lastikler değişti, jant düzeltildi ve balans yapıldı. Titreme geçti. Yani farklı etkenlerde olabilir. Sizinki umarım sadece balans ile düzelir.
Jantlar yamuktu benimde biri fazla yamuk degil dediler onu duzelttrmedim ondan da yapiyor olabilir o zaman

sen bi rot ayarı yaptır

sen bi rot ayarı yaptır
Lpg de tekleme isini hallettim rotcuya gidiyorum simdi

Geri