Titreme sesi

salvador03

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ZOMp1o.webp

Beyler bu hortum zangır zangır titriyor arabanın içinden sesi duyuluyor tam oturmuyor ne kadar denediysemde esnek kalıyor bu hangi parça bilen varmı yenisini alsam değiştirebilirmiyim

Yenisi alma o hortumun muhtelif bi kac yerinden plastik cirt kelepceyle sabitle.cogu clio 4 un hava giris hortumunda bu islem yapilmis hatta ses sikayetine karsi servis de bunu yapiyor.uygun yerlerden cirt kelepceyle sabitleyin cozuluyor.

Bu uyduruk cirtlama metodu çok saçma... bu çözüm değil. Adam gibi parça üretsinler. O ses bende de var ve çok gıcık... geçmiyor... servis plastik kelepce ile tutturdu ama çözülmedi. Izolasyon yapılması gerekiyormuş... yine servise bırakmam gerek...

Bu uyduruk cirtlama metodu çok saçma... bu çözüm değil. Adam gibi parça üretsinler. O ses bende de var ve çok gıcık... geçmiyor... servis plastik kelepce ile tutturdu ama çözülmedi. Izolasyon yapılması gerekiyormuş... yine servise bırakmam gerek...

peki dostum sıkıntı çıkarıyormu ben şahsen birgün yerinden fırlayacak diye korkuyorum yolda sorun çıkar diye çünkü araba çalışırken kaputu açıyorum hafif bir titreme değil zangır zangır titriyor

Borunun neyine izalosyon yapacaklar.borunun iki ucuna girdigi yerlere daha sıki girsin diye bez bant saracaklar o kadar.kendiniz de yapabilirsiniz.

Borunun neyine izalosyon yapacaklar.borunun iki ucuna girdigi yerlere daha sıki girsin diye bez bant saracaklar o kadar.kendiniz de yapabilirsiniz.

3pvmqp.webp

Borunun uçlarinin girdigi yerde gevşeklik yok kardeşim bak bu kucuk deligin icine çengel gibi birşeyle tutturuyosun o tutturdugun uç buna kuçuk geliyor :)

Araç garantili... servis yapsın...

peki dostum sıkıntı çıkarıyormu ben şahsen birgün yerinden fırlayacak diye korkuyorum yolda sorun çıkar diye çünkü araba çalışırken kaputu açıyorum hafif bir titreme değil zangır zangır titriyor

Bende titremeden ziyade acayip ses yapıyor... çok gıcık...

Geri