Teybin düğmesini ve ışıklarını değişme ( Resim+Video )

Emre Fırat

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Hayırlı akşamlar arkadaşlar :) Teybin ışıklarını ve parçayı ileri atan düğmeyi devamlı kullandığımdan değiştirecektim .

Düğmeyi aşırı kullandığımdan hissizleşmişti tık tık bastığımı anlamıyodum , malzemelerime baktım ve aynı düğmeden buldum hemen değiştiri verdim onu :) Şimdik çok daha iyi videolu olarak farkı gösterdim umarım işinize yarar :)

Birde ışıkları değiştirecektim fakat zamanım olmadı , resimleri ona göre çekmiştim değişmediğimden bi kaçı gereksiz gelicektir :) Artık onada uğraşırsam başka zamana yapıcağım :)

Bozuk olan tuş bu siyah olan onu değiştireceğiz

Buda takıldıktan sonraki hali ve işlem bitiyor :)

Bu tuşların ilk hali . Geri tuşu güzel fakat ileri tuşu hissiz boş gibi ama işlev yapıyor . sadece hissedemiyorum :)
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Bu ise baskı kartındaki tuşların farkı açıkca ortada çok hissiz tık sesi gelmiyor

Evde toplayıp deniyorum sonuç şimdiden sevindirici .:) Birde unutmadan montajdan sonra ölçü aletiyle kontrol ediyoruz herhangi devre olup olmadığını :)

Buda araç üzerindeki bitmiş hali sonuç %100 oranında başarılı benim için :)

2009da aracı aldığımda değiştirmiştim teybi o gün bugun devamlı kullanmakdan artık özellikle ileri tuşu işlevini yitirmişti :)
Şimdiki aklım olsa daha iyisini alırdım fiyatı hala 230 küsür liralarda olan bir ürün memnunum ama bi sonraki araca double din yada pioneer mutlaka :)

Güncel tekrar :)

bayağı uğraşmışın ellerine saglık güzel olmus :)

Teşekkürler :) Aslında konuyu açması uğraştırıyor bu uygulama süresi 10 15 dakikalık iş toplamda :)

​Emeğine sağlık.:eyv

Emeğinize elinize sağlık, güzel günlerde sağlıçakla kullanın. Teşekkürler paylaşım için de....

​Emeğine sağlık.:eyv
Teşekkür ederim sağolun :)

Emeğinize elinize sağlık, güzel günlerde sağlıçakla kullanın. Teşekkürler paylaşım için de....
Sağol Aykut abi :) Bindiğim , kullandığım araçlarda sonradan takılan teyplerin çoğunda bi tuşta böyle bir sıkıntı var . Bende bu sıkıntıyı elimdeki malzemelerle bu şekilde giderdim :) Umarım faydası olur

Eline sağlık kardeşim gayet güzel olmuş uygulamnalar :eyv

Teşekkür ederim Mehmet'cim sağolasın :)

Geri