Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Teybin ışıklarını ve parçayı ileri atan düğmeyi devamlı kullandığımdan değiştirecektim .
Düğmeyi aşırı kullandığımdan hissizleşmişti tık tık bastığımı anlamıyodum , malzemelerime baktım ve aynı düğmeden buldum hemen değiştiri verdim onu
Şimdik çok daha iyi videolu olarak farkı gösterdim umarım işinize yarar
Birde ışıkları değiştirecektim fakat zamanım olmadı , resimleri ona göre çekmiştim değişmediğimden bi kaçı gereksiz gelicektir
Artık onada uğraşırsam başka zamana yapıcağım 

Bozuk olan tuş bu siyah olan onu değiştireceğiz

Buda takıldıktan sonraki hali ve işlem bitiyor

Bu tuşların ilk hali . Geri tuşu güzel fakat ileri tuşu hissiz boş gibi ama işlev yapıyor . sadece hissedemiyorum
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Bu ise baskı kartındaki tuşların farkı açıkca ortada çok hissiz tık sesi gelmiyor
Evde toplayıp deniyorum sonuç şimdiden sevindirici .
Birde unutmadan montajdan sonra ölçü aletiyle kontrol ediyoruz herhangi devre olup olmadığını
Buda araç üzerindeki bitmiş hali sonuç %100 oranında başarılı benim için
2009da aracı aldığımda değiştirmiştim teybi o gün bugun devamlı kullanmakdan artık özellikle ileri tuşu işlevini yitirmişti
Şimdiki aklım olsa daha iyisini alırdım fiyatı hala 230 küsür liralarda olan bir ürün memnunum ama bi sonraki araca double din yada pioneer mutlaka

Düğmeyi aşırı kullandığımdan hissizleşmişti tık tık bastığımı anlamıyodum , malzemelerime baktım ve aynı düğmeden buldum hemen değiştiri verdim onu

Birde ışıkları değiştirecektim fakat zamanım olmadı , resimleri ona göre çekmiştim değişmediğimden bi kaçı gereksiz gelicektir

Bozuk olan tuş bu siyah olan onu değiştireceğiz

Buda takıldıktan sonraki hali ve işlem bitiyor

Bu tuşların ilk hali . Geri tuşu güzel fakat ileri tuşu hissiz boş gibi ama işlev yapıyor . sadece hissedemiyorum

Bu ise baskı kartındaki tuşların farkı açıkca ortada çok hissiz tık sesi gelmiyor
Evde toplayıp deniyorum sonuç şimdiden sevindirici .

Buda araç üzerindeki bitmiş hali sonuç %100 oranında başarılı benim için

2009da aracı aldığımda değiştirmiştim teybi o gün bugun devamlı kullanmakdan artık özellikle ileri tuşu işlevini yitirmişti

Şimdiki aklım olsa daha iyisini alırdım fiyatı hala 230 küsür liralarda olan bir ürün memnunum ama bi sonraki araca double din yada pioneer mutlaka