Teşekkürler Ultra Garage

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katar27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

katar27

Fatih KATAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bu gün okul çıkışı ultra garage'a arabayı temizlemeye gittim.Camlara yeni gelen meguiars cam cilası sıktık. Tabiri caizse cıncık gibi oldu :D Bi baktım benim eski plaka hatıra olsun diye asmışlar oraya sağolsunlar :) Ve oraya gelen genç bir müşteri. Arkadaşının arabasına film yaptırmaya gelmiş. Arabadan indi direk yanıma geldi. Bu araba kaplamamı ya böyle rengi çok güzel dedi. Dedim yok orjinal boyası böyle diyince şaşırdı. Bendede siyah clio 3 var onu kaplatıcam burda dedi. Senin araba herşeyiyle süper gerçekten ilk defa böylesini gördüm dedi :) Dedi izin verirsen bir kaç resmini çekebilirmiyim dedi. Dedim çek. Dedi senin araçta ne varsa aynısının tıpkısını yaptırıcam gerçekten süper olmuş dedi :) Kendi getirdiği arabayı bıraktı gidene kadar benim aracın etrafında gezdi :D
57704810151191916254784.jpg

Eyvallah adaş sağolasın :)

Farklı olmak güzeldir...:eyv

Farklı olmak güzeldir...:eyv
Bide bu ara yolda gördüğüm bazı clio 3 kullanıcıları selektör yapıyor karşıdan gelirken dikkatli dikkatli arabaya bakıyorlar :) Dikkat çekmek güzel :)

farklı olmak ve çevreden arabaya bakışları görmek güzel bir duygu :) kangoo pek ilgi çekmese de arabadan anlayan :p güzelce süzüyor :D
Allah nazarlardan saklasın.

Maşallah maşallah kazasız belasız on numara gerçekten...

​Makinaya laf yok mükemmellik çizgilerinde:eyvama bu kadar yoğun ilgi alaka pek hoşuma gitmedi sen tedbirini al arada:cool:

Beyaz araba gerçekten farklı bir şey :)

Biz maşallahı eksik etmeyelim......:eyv

Geri