Iyi forumlar herkeslere.. Kısa bir süre forumda aktif olamadım. Nedenine gelirsek bi ay içinde yaklaşık 4-5 defa trafik cezası yedim. Hatta en sonu foruma yorum yazarken park halindeyken polis yanıma gelip trafikten men edince hemen egzozu söktürüp meni kaldırmaya gittiğimde aracın yaylarını kaldırıp turunculara ait her şeyi ve filmleri de söktürmemi söyleyince aracı bir ay kadar kullanmadım diğer araçla takıldım baktım ki olmuyor renault aşkı başka hemen düzenlemeye kadar verdim. Elimde fotoğraf olmadığı için yazayım. Öncelikle tabi ki arac leylek gibi gezmiyorum düşüklük yine aynı seviyede Turuncular yerine ayna kapaklarına mat kırmızı ön cama da French Kiss yazdırdım. Lip marşpiyellere de Fransız bayrağı çekiverdim.
Bu saatten sonraki düşüncelerim arka yayları indirip janti çamurluğa basmak, ön ve arka tamponlara bir kaç ek ve cupra lip. Hayırlısı artık. Sırf araba aşkı yüzünden üniversiteyi de kendi şehrime yazdım yarın gidiyorum ilk derse
Bu arada kayseride abilerim vardı hatırladığım kadarıyla bir buluşma olursa haberim olsun lütfen tanışıp kaynaşmak istiyorum.
Bu saatten sonraki düşüncelerim arka yayları indirip janti çamurluğa basmak, ön ve arka tamponlara bir kaç ek ve cupra lip. Hayırlısı artık. Sırf araba aşkı yüzünden üniversiteyi de kendi şehrime yazdım yarın gidiyorum ilk derse
Bu arada kayseride abilerim vardı hatırladığım kadarıyla bir buluşma olursa haberim olsun lütfen tanışıp kaynaşmak istiyorum.