Tekirdağ'dan selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mert K2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert K2

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İsim: MERT
Soyisim: KARACA
Yaşadığı Yer: TEKİRDAĞ
Otomobilinizin Markası ve Modeli: 2014 SYMBOL 1.2 16V 75 HP JOY
Meslek: DJ & ARANJÖR
Tavsiye eden: GOOGLE AMCA
Renault Fan Club'ı Nereden Duydunuz: ARAÇ ALDIĞIM İÇİN ARAŞTIRMAM SONUCU İNTERNETTEN BULDUM
Extra Eklemek İstedikleriniz:

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Forumda 2 gündür aktifim , birkaç konu dahilinde sorular sordum ve hızlı bir şekilde cevaplar aldım , sorunumun çözülmesi için uğraşıldı. Bu ilgi ve alaka beni çok memnun etti , samimiyetiniz çok hoş ve mutluluk verici bir durum. Bunun için herkese teşekkür ediyorum.

Cumartesi günü yeni araç aldım , aracımı aldıktan sonra forumunuza katıldım . Aracımı daha teslim alamamış olsam da bu akşam üzeri veya sabah bende Renault'uma kavuşuyorum.

Tekirdağ ve çevrelerinde herhangi görüşme tarzı bir organizasyon yapılıyor mu bilmiyorum , eğer yapılmıyorsa talepte olursa bunu ben gerçekleştirebilirim , mesleğimdir :)

Tekirdağ Cities Bar'ın Müzik Direktörlüğü'nü yürütüyorum , aynı zamanda DJ 'iyim. Bir ses ve sahne sistemleri firmasında da çalışıyorum. Ayriyetten Tekira alışveriş merkezinde HP bayisi TeknoÇarşı Bilgi ve Bilişim sistemlerinde de part-time olarak çalışıyorum. Arta kalan zamanlarımda Namık Kemal Üniversitesi'nde öğrencilik yapıyorum. Ege Üniversitesi Yabancı Dil sınıfını bitirdikten sonra o okulu bırakmış bulunmaktayım. 22 senem Tekirdağ'da geçti , elimden geldiğince herşeye yardımcı olurum.

Müzikle ilgilenen arkadaşlar varsa , kendi müzik stüdyom da var Mix&Mastering&Recording ; her konuda yardımcı olurum.

Hoş geldin Mert kardeşim. Keyifli paylaşımlar.:eyv

Ailemize hoş geldin Mert kardeşim,iyi forumlar...:eyv

aramıza hoş geldin kardeşim emin ol bu ortam seni üzmeyecek :) çoğumuzun burda olma sebebi zaten yeni araç almaktır sonrada bağımlılık yapıp gidiyor ne ara 1000 küsür mesaj attım diyorum :))

Hepinize teşekkür ederim. Allah hepimize kazasız belasız sürüşler , nazarsız bakışlar versin :)

Ortamın sıcaklığı zaten belli , normalde forum sitelerinde okur geçerim , burda yazma gereksinimi buldum , aranıza hoşbuldum ; ilgi ve alakanıza tekrar teşekkür ederim hepinizin :)

Güzel günler geçirmek dileğiyle... :)

Aramıza hoşgeldiniz , keyıflı vakıt gecırmenız dılegıyle :eyv :eyv

teşekkür ederim hoşbuldum fazlasıyla :)

Keyifli vakitler geçirirsiniz inş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoş geldiniz.

Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar:eyv

Geri