Tavan rengi

SONATE

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kullanıdığım aracın tavanını siyah renk yapmak istiyorum.(boya yada polyester kaplama)
2 yılda bir yapılan rutin araç muayenesinde sorun yaşarmıyım..
bilgi paylaşımında bulunursanız, sevinirim..
teşekkürlerimle..

Kullanıdığım aracın tavanını siyah renk yapmak istiyorum.(boya yada polyester kaplama)
2 yılda bir yapılan rutin araç muayenesinde sorun yaşarmıyım..
bilgi paylaşımında bulunursanız, sevinirim..
teşekkürlerimle..

Muayene de sorun yasamazsiniz fakat muayene tarihine kadar polis cevirirse ve ruhsatta gormezse sikinti yqpabilir. Tavani siyah yaptirdiktan sonra izlemeniz gereken yol soyle; araci kuayene istasyonuna goturup aracta cift renk oldugunu soyleyin ( bu arada islemi yapan yerden mutlaka fatura alin aksi halde muayeneden gecmez ) yapilan islemin faturasini gorevliye verin kontrol ettikten sonra size ek1 formu verecek. O formun ilgili kisimlarini doldurup muayeneye sokuyorsuniz araci ( muayene tarihine zaman varsa sadece renk tespiti icin muayeneye giriyorsunuz bunun ucreti yok bildigim kadari ile ben ucret vermemistim ) daha sonra size muayene sonrasinda verilen evrak ile beraber bagli oldugunuz trafik mudurlugune gidiyorsunuz. ( bilu noktada muayene istasyonunda ruhsatin degismeyecegi soyleniyor islenecek diyor fakat emniyet ruhsati degistiriyor ben iki sene once 280,00 lira verdim ) emniyet iki gune kadar ruhsatinizi yeniliyor ve aractaki renkler ruhsatta yazar hale geliyor ve iki gun sonra biraktiginiz yerden ruhsati teslim aliyorsunuz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri