tanışma ikinci arabam renault 19 europa 1.6 rte

06kaandar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
iyi geceler arkadaşlar tek kapı 97 model bir wv polom vardı lpg uyumu olmadığı için ocağıma dikilen incir ağacı dallanıp budaklanıp meyve vermeden sattım şehir içi benzinde 40 50 kuruşu gördüğüm zamanlar oldu neyse satıp 98 model bir Renault 19 1.6 europa rte aldım. ilk uzun yolumu yaptım 150 tl ile 900 km şaka gibi git git lpg bitmiyor polodan sonra ilaç gibi geldi bana umarım kafanızı ağrıtmadım. forum çok faydalı bilgiler içeriyor herkesin emeğine sağlık arabada şu an fazla sıkıntı yok olsa bile yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden şüphem yok herkese hayırlı geceler.
ismim İbrahim
yaş 35
il ankara

Son düzenleme:
Hoş geldin kardeşim, aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah. Bu arada araç ok gibi ve jantlar da çok hoş duruyor. Keyifli paylaşımlar.

Işıl ışıl parlıyor masallah. Bende de lacivert rte var 1.6 çekisi filan iyi yakıt da az evet

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldiniz hayırlı olsun. Maddi olarak her açıdan rahat edeceğinizi düşünüyorum bende.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar inşallah çok sıkıntılarımız olmazda olsa bile hepberaber üstesinden geleceğimize eminim herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler inşallah...

Keyifli forumlar jantlarınız çok güzel olmuş güle güle kazasız belasız :)
Bendede 1.4 İ beymen club Renault 19 var bende 50 TL gaz ile 350 km yol yaptım gerçekten bu araçlar çok az yakıyor ve çok ekonomik.

Hoşgeldin hauırlı olsun kazasız belasız yakışıklı da çok güzel görünüyor maşallah

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun aracınız, maaşallahı var jantları olsun geri kalanı olsun
15 mi jantlarınız?

teşekkürler arkadaşlar evet jantlar 15 inç...

Geri