Tampon Çizik Giderme?(Yardım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Halm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halm

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Tamponda sürtürmeden dolayı 3-4 adet çizik oluştu bu çizikleri nasıl giderebilirim yoksa tamponun komple boyanmasımı gerekiyor ne tür onarım uygulanır tamponda yamulma vs yok sadece ufak bi çapta boyası kalktı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Geçmiş olsun kardeşim,rötuş yapılabilir o bölgeye...

Sağolasın abi moralim çok bozuldu daha alalı 1 ay oldu aracı dengesizin biri sürttürdü rötuş o bölgeyi tam kapatırmı ve ne kadara patlar abi bana?

Sağolasın abi moralim çok bozuldu daha alalı 1 ay oldu aracı dengesizin biri sürttürdü rötuş o bölgeyi tam kapatırmı ve ne kadara patlar abi bana?
Boyacılarda 100 gr boyayı 10 liraya hazırlıyorlar yanında fırçası bedava,kendinde yapabilirsin...:eyv

Boyacılarda 100 gr boyayı 10 liraya hazırlıyorlar yanında fırçası bedava,kendinde yapabilirsin...

Tamam abi deneyim ben teşekkür ederim sağolasın

plastiğinde hasar varsa yani çizik derinse rutüş kötü görünür bu iş için mini onarım yapan yerler yardımcı olabilir kaskonuz karşılayacaktır

plastiğinde hasar varsa yani çizik derinse rutüş kötü görünür bu iş için mini onarım yapan yerler yardımcı olabilir kaskonuz karşılayacaktır

Kaskom varda bunun için kaskoyu deldirmek gereksiz diye söyledi bazı arkadaşlarım.

Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar teşekkür ederim bugün sanayide bi tanıdıga gösterdim yaralı olan kısmı 100 liraya boyabileceğini söyledi boyatsam nasıl olur sizce ?

Geri