Talisman touc paket için büyük ekran multimedya

Yaman1906

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar talisman touc paketin ekranı 7 inç daha büyük ekran multimedya piyasada bulamadım megane4 için var ama talisman için yok bildiğiniz duyduğunuz büyük ekran varss talisman için bilgi verirseniz sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar talisman touc paketin ekranı 7 inç daha büyük ekran multimedya piyasada bulamadım megane4 için var ama talisman için yok bildiğiniz duyduğunuz büyük ekran varss talisman için bilgi verirseniz sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba.Talisman için de kullanılabilecek 10,1 ve 10,4 inch infotainment sistemleri var.Ancak siz 7 inch ekran üzerinden aracın hangi ayarlarına kumanda ediyorsunuz?O diğer ekranlarla bunlara erişim yapamayabilirsiniz.

Orjinal daha iyi tabiki.Ancak 8,7 inch ekran arkasına girilen sokette 7 inch'e göre 3 kablo fazlalık var.İyi bir elektrikçi ya da -yaparsa- servis 3 kablodan kaynaklanan eksikliği giderebilirse çalışabilir.

Merhaba.Talisman için de kullanılabilecek 10,1 ve 10,4 inch infotainment sistemleri var.Ancak siz 7 inch ekran üzerinden aracın hangi ayarlarına kumanda ediyorsunuz?O diğer ekranlarla bunlara erişim yapamayabilirsiniz.
. Bütün geçişleri kumanda üzerinden yapıyorum hemen hemen sıkıntı olurmuki acaba birebir uyum yokmudur

. Bütün geçişleri kumanda üzerinden yapıyorum hemen hemen sıkıntı olurmuki acaba birebir uyum yokmudur
Ben aracın r link2 ve hava kalitesi kontrolü sürüş modu vb kontroller varsa onlara geçiş ike alakalı ayarları kast etmiştim.Sayet bu ayarlar yapılmıyor ise bu cihaz kullanılabilir.

Bu deilde meganlara takılan 14 inç androidli cihazkar var onlardan bulamadım
14 inch yazanda yanılmıyorsam 10.4 inch idi.14 inch ekran için orjinal çerçeve üzerinde yeterli yer yok zaten.

14 inch yazanda yanılmıyorsam 10.4 inch idi.14 inch ekran için orjinal çerçeve üzerinde yeterli yer yok zaten.

10 inçte olabilir sizin bildiğiniz takan yerler varmı

Geri