tabakaneden selamlar )))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
bayramda 84 kişi vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
biraz gezeyim dedim bugün...yok arkadaş...2-3 araba teğet geçti beni...tunelde sollamalar o biçim....michael şumayher hepsi...yavaş gidin, müziğini açın, sohbet edin yanınızdakilerle....kasılmayın....başkalarını da kasmayın....çok aceleniz varsa daha erken çıkın yola....

Samsun - Amasya arası tünellerde radar yok bişey yok millet yapıştıra yapıştıra gidiyor :))

Bunu dediğin iyi oldu kadir :-)

Hocam ben defalarca 150 ile falan geçtim gelmedi ama karışmam sonra ceza falan gelirse qwqw

Samsun - Amasya arası tünellerde radar yok bişey yok millet yapıştıra yapıştıra gidiyor :))

evet yok. benim arkadaşım 140 km hız ile havza tunelinin girişine girmiş. 26 yaşında gitmişti.
(samsun havza yolunda en az 20 tane kaza sayarım, çok kaza oluyor orada.)

Herkes farkında Bilal Abi hızın sonuçlarının , trafik kendi için de acıtasyon cezalar verir . Ölüm gibi.
Tabi herkes araçlarının bakımlarını yaptırıp , uykusuz ve uygun zamanda yola çıkarsa , yolun ve otomobillerin kaldırabileceği hızlarda ilerlerse bu acı olaylar biraz daha aza iner.
Tabi bunlar tedbir alıp , Takdiri Allah'a bırakmak gibi bir şey.

İnsan kaderini değiştirebilir mi ? Bence zor.

İnsan kaderini kendi çizer kardeşim sen 150 ile değil arabaya hakim 90 km ile gidersen kaza yapmama yüzden %100 artar hız yolu değil ömrü azaltır aman dikkat

hız yolu değil ömrü azaltır harika bir söz bunu kullanmak ve insanlara anlatmak istiyorum

Trafik radarı yok eyvallah da arkadaşlar unutmayalım ki azrail'in radarı yok o ki aynı anda her yer de olabilir..

emin misin...radar yok ama kamera var...tunelin içinde değil, tunellere girmeden önce...direklere bak...direk gibi yapmışlar )))

Geri