Symbol'de koltuk ve direksiyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan attci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

attci

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yeni Symbollerde Direksiyon derinlik ayarı var mı? Resmi sitede Direksiyon ayarı tarzında bişey yazıyor sanırım(yükseklik ayarı var..derinlik muamma?)
Şu anda kullandığım Clio2'de yükseklik ayarı var ancak yükseklik ayarı demeye çok şahit lazım...kısa yani az bir hareket yapıyor megane II'de var yükseklik ama daha fazla yapabiliyor...
Yeni kasa(2017 değil)da bulup kullanma şanşım olmadı. koltuk yükseklik ayarı var sanırım Touch donanımlısında..
Direksiyon ayarı-koltuk ayarı vs. ile oturma direksiyon tutma pozisyonu nasıl.
Oturma vs.

Benim aracın donanımı touch direksiyonda sadece yükseklik ayarı var. Koltukta yükseklik ayarı var. Joy donanımına göre koltuk biraz daha rahat tabi ama oturma pozisyonu genel itibariyle kişiye özel rahat edende oluyor rahat edemeyende

Arkadaşlar yeni Symbollerde Direksiyon derinlik ayarı var mı? Resmi sitede Direksiyon ayarı tarzında bişey yazıyor sanırım(yükseklik ayarı var..derinlik muamma?)
Şu anda kullandığım Clio2'de yükseklik ayarı var ancak yükseklik ayarı demeye çok şahit lazım...kısa yani az bir hareket yapıyor megane II'de var yükseklik ama daha fazla yapabiliyor...
Yeni kasa(2017 değil)da bulup kullanma şanşım olmadı. koltuk yükseklik ayarı var sanırım Touch donanımlısında..
Direksiyon ayarı-koltuk ayarı vs. ile oturma direksiyon tutma pozisyonu nasıl.
Oturma vs.

Muhakkak kişiden kişiye değişir oturma pozisyonu.direksiyon yükseklik-derinlik ayarı ve koltuk ayarları olan araçlarda ideal pozisyonu bulmak daha kolay.
Uzun süredir symbol radarımda; ancak korna ,oturma pozisyonu, vs . Beni acaba fluence mı yönelsem dedirtiyor.
Symbol yakıt konusunda avantajlı gibi...
Ki symbolde yokuş kalkış bilgisayar gibi özellikler aktif edilebiliyor,ancak bu fluencede yok heralde.

Son Uzun Yol seyahatimi (4000km civarı) MeganeII 80'lik DCİ ile yaptım. Bunu Şuan kullandığım ClioII(1.2 16v. LPG) ile yapmam beni bayağı yorardı.Çünki sadece oturma pozisyonu açısından değerlendir isem;
MeganeII'de Derinlik ve yükseklik ayarlı direksiyon mevcut ,sürücü koltuğu da ileri-geri ve yukarı-Aşağı yapabiliyor,bu sayede ideal pozisyonu duruma göre ayarlamak daha kolay oluyor.
Her kişinin kilo-boy-kol bacak uzunluğu bir olmadığı için.
Bu özelliklerden sadece direksiyon yukarı-aşağı var cliom'da buda şehir içi ve kısa mesafelerde aşırıda rahatsız etmiyor bi şekilde istenen pozisyona adapte olunuyor.
206(Pejo)' aracımda direksiyona yaklaşıyorum pedallar çok önde kalıyor biraz geri alıp ideal pedal pozisyonunu bulunca ise bu sefer direksiyon uzağımda kalıyordu.derinlik ayarı ile bu kurtarılabilirdi..

deneme fırsatım olmadığı için SYMBOL touch versiyonu bu koltuk-oturma vb. gibi şeylerde nasıl.
Para sıkıntısı olmasa direk FLUENCE zaten ama işte.

Son düzenleme:
Geri