Symbol tesisat?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erhan77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erhan77

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadşlar merhaba.. 2010 model symbol Authentique sahibiyim malum sadece ön kapı ve camın onunde hoparlör var ben extra olarak arkaya koltuğun arkasında bağajın üzerindekı boşluğa 1 sağa bide sola oval hoparlör döşetmk istiyorum ama pandizot nasıl çıkacak yerıne özel bişi mi yapılacak acaba nasıl bi işlem uygulatmam gerekir bilgi sahibi olan var mı ?
şimdiden tesekkurler

hiç gerek yok oval hoparlorlerle ugrasmaya arka kapılara büyük ihtimal tesisatı vardır ama hoparlor koymamıslardır. arka kapıya normal 20 30 tl lik 13 cmlik quaksil hoparlor taktırın.

1000 wattlık jbl wofer alın kabinki (160 tl)

1 takım mid takımı alın önlere ( 100 tl )

1 adette forwell flt4060 marka anfi alın (130 tl )

bunları aracınıza taktırın ugrasmayın oval hoparlorlerle pantizotu felanda deldirmeyin kestirmeyin bu sistemi kurun size yeterde artar bile.

tesekkur ederim..yalnız bende onu dusundum acaba kapılara mı takdırsam dıye ama arka kapıda olup olmadığına emıın değilim yanı bılmıyorum ben daha önce 207 kullanıcısıydım onda vardı ama onun bazı modellerınde dediğin gbi tesısat yerı hazır ama arka kapıda hoparlor yoktu..eğer buda öyleyse oyle yaparım..pekı bunu nasıl öğrenebılırım kesin var mıdır aracım 2010 model symbol Authentique güvenlık paketlı..
ayrıca amfi olarak xetec duşünyorum ama nasıldır ?

tesekkur ederim..yalnız bende onu dusundum acaba kapılara mı takdırsam dıye ama arka kapıda olup olmadığına emıın değilim yanı bılmıyorum ben daha önce 207 kullanıcısıydım onda vardı ama onun bazı modellerınde dediğin gbi tesısat yerı hazır ama arka kapıda hoparlor yoktu..eğer buda öyleyse oyle yaparım..pekı bunu nasıl öğrenebılırım kesin var mıdır aracım 2010 model symbol Authentique güvenlık paketlı..
ayrıca amfi olarak xetec duşünyorum ama nasıldır ?

xetec hakkında bilgim yok suan megane 2 marka aracımda ben ön kapılarda mid takımı + 1 adet 1000 watt jbl subwoofer taktırdım forwell flt4060 marka anfiyle besliyorum onları cok rahat sıkıntısız kaldırıyor eger bunları yapcaksınız forwell alın daha iyi xetec pahalı sanırım bayagı.

tesist

hocm slmlar bnde de 2007 sembol var arkalarda hoparlör yoktu kendm cektım tsisatını arka hoparlör çapları 16 cm ideal guzl bir hoprlör alırsn zevkıne kalmıs tesısatı cekmek de 30 dk mı aldı :)

Geri