symbol park sensörü montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anidem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anidem

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar kısmetse pazartesi günü 2009 symbol 1.5 dci auth. aracımı alacağım. araca park sensörü alıp kendim montajını yapmayı düşünüyorum. resimli anlatım yada video mevcutmudur. daha önce 207 aracıma takmıştım.

bir de kol dayama almayı düşünüyorum internette 30 lira civarına satılanlar araca uyum sağlarmı. şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar yokmu fikri olan. en azından elektrik bağlantısını nasıl yaparım. hangi renge bağlamak gerekir. (-) uç araç kaportasına sarılıyor sanırım.

Geri vitesten elektrik alırsan sıkıntısız bağlarsın kardeşim, artı ve eksi uçlar bellidir orada.
30 liralık kolçak ne kadar işe yarar bilemem...

cevap için teşekkürler. geri vitesten elektrik alma konusunda sıkıntı yaşarmıyım. - uç aracın metal aksamına değecek + uç geri vitese doğrumu biliyorum.

Evet kardeşim, stoptaki şasi bağlantısına takarsın...

tampondan gelen sensör kablolarını bagaj içine almak için hangi deliği kullanmak gerekir daha önce deneyen yapan varmı acaba? hımm

onları alman için her hangi bir deilik yok abi bagaj kısmında yaklasık 4-5 tane acık bölüm var buralardan gecirmen gerekli o kabloların gecegegi bölümde muafaza plastikleri var onları aralayıp yapabilirsin ama delme işlemini dikkatli yapman lazım yamuk yumuk olursa sıkıntı yaşarsın birde sensörlerin up kısmına dikkat etmelisin

Geri