Sweet'le Gece Gece Benzin Banyosu Çok İyi Geldi.......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Sigara almaya çıktımki Allah'tan çıkmışım amanın birde baktım sweet'in altında bir ufak göl oluşmuş:(yarında cehennemin dibine işim var depoyu fullemiştim arabayla değil sweet'le gideyim diye:(fıskiye filanmı açık bu nedir derken misssss gibi koku genzime doldu akan benzin:(ben nerden akıtıyor diye araştırırken resmen benzin banyosu yaptık gece gece.Öyle olmayacak bi yerden çıkmışki hortum takana kadar canım çıktı.Tabii seviyeyide koruyamadağımdan hem benzin banyosu yaptık hem depo 0'landı:(kaderin böylesine isyann ederim be usta:(kelepçede bulamadığımdan gece vakti yarın Flash'ı fulleyip basacaz mecbur ne diyelim kader utansın ha yarın yolda yapsaydı duble rezillik tabiide yinede gecem zehir oldu:(

u3t72.jpg

Geçmiş olsun başkan,yolda kalmaktan evladır bu başına gelen...

• Beğen
Tepkiler: ROADFOX
quote_icon.png
*USTA Nickli Üyeden Alıntı

Geçmiş olsun başkan,yolda kalmaktan evladır bu başına gelen...

Ya haklısında öyle olmayacak bir yer çıkmışki hala düşünüyorum bulamadım bugün kullanırkende sorun yoktu?o kelepçe nasıl bir zamanlama yaptı hayret birşey valla yoksa Serhan Antalyaya geldi suikastmı yaptı diyecem neredeyse
:cool:

Arabandan benzin çalmış olmasınlar :) neyse fark etmişsin bari bu flash lar benzini sevmiyor benimkide pompadan atıyor.

Geçen benimde başıma geldi amortisörün arasında sıkışmış bi baktım bi koku sonrası senin gibi oldu :D

Flash'ta sorun yokki sweet benim motorscooter

Geçmiş Olsun Abim , Erken Farkettiğin İyi Olmuş :eyv

​Geçmiş olsun reis yolda kalmaktan iyidir sıkma canını.:eyv

Geçmiş olsun abi ne kadarı gitmiş peki hepsimi boşalmış yoksa :(

• Beğen
Tepkiler: ROADFOX
Geçmiş olsun abi ne kadarı gitmiş peki hepsimi boşalmış yoksa :(

yok şamandıra seviyesinin altı kalmış neyse değiştirdim benzinliğe kadarda götürdü....

Geri