Malumunuz ben zavallı yıllardır kar+buz yüzü göremediğimden yağmurla idare etmeye çalışan bir garibim)Durur durur bizdede arada gökyüzü komple aşağı iner şaka gibiherneyse belediyemizin korkunç! çabalarına rağmen arada caddeler sokaklar mini göl ve akarsu haline geliverirler işte.Şansmıdır banamı öyle denk geldi bilemiyorum ama çok şükür daha 30 senedir buji vs ıslatıp yolda kalmış değilim(ahanda şimdi Usta'nın ahı tutar yarın Kemer yollarında kalırımhehe''saygılar Usta)''Neyse efenim 3-4 keredir ben hışımla göl+akarsularımızın üzerinde neşeyle dolaşır iken 4'lülerini yakıp stop etmiş halde terkedilmiş araçları epey bir gözlemledim.Ya Antalya'daki çokluklarından ya tesadüf yada sahiden suya dayanıklı değil artık diyeyim Fluence ve Megane'ler dikkatimi çekti.Hoş Meg ilk çıktığında Akçakoca'da resmen derenin içinde yarı bel suda stylegittiğimide bilirim e Akdenizin yağmurumu yaramıyor bunlara anlamadımhımmBenim yaşlı kurt ise bırak yolda kalmayı tekleme belirtisi bile göstermiyor örneğin yada 9'da görmedim hiç 4'lü yakıp çeksin kenara.Harbiden merak ettim diğer dostlar ne alemde.Dökülün bakalım)Anlayalım kim yolda kalıyor kim devam ediyor yağmurdaroadfox