Suriye'li hırsızların mesken tuttuğu kavşakları paylaşalım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
10410807_10152861650012622_3377072654242645972_n.jpg

Merter E-5 Karayolunun yan yol bağlantısı-İstanbul'un göbeğinde bir yer burası, kırmızı daire içindeki alanda kapılarınızı mutlaka kilitli tutunuz zira Suriye'li soyguncular arabaların üzerine atlıyorlar sayıları da 30 kadar var, bir tane polis veya zabıta da bu şerefsizlere müdehale etmiyor, resmen sınır kapısına çevirmişler, yakında kimlik kontrolü yaparlarsa şaşırmam...

Sizlerde tespit ettiğini tehlike arz eden mekanları ve kavşakları paylaşırsanız sürücü arkadaşlarımız bu bölgelerde hazırlıklı olurlar...:eyv

Bunları başımıza saranları soysunlar inşallah dicem de adamın yanına yaklaşılmıyoki malum.... yazıklar olsun

Mersin'de bir tane Türk'çe tabela kalmadı.10 aracın 9 tanesi suriye plakalı.Yolda yürüyemez ,araç kullanamaz hale geldik.Taşı kaldır altından bunlar çıkıyor.İyice palazlandılar.Bunlar daha iyi günlerimiz gibi..Ki Mersin'in büyük bölümü arap kökenli olduğu halde kimse istemiyor bunları.İş yerime dün akşam 7 ile 12 arası bir tane müşteri girmezken onların mekanı full çekiyor araba park ettirecek yerleri yok.Bu milleti ezip bu hale getiren zina çocuklarıda saraylarda bir sağa bir sola dönüp yelleniyor.

anadolu yakasında da çok varlar ancak soygun yapanını daha görmedim torbacısı falan varda hırsızı ile karşılaşamadım

Valla ben bunların mesken tuttuğu yerleri yazsam yada işaretlesem bir günümü alır mustafa abi nerden başlayıp nerden bitircem bilmiyorum ...

Mersin'de bir tane Türk'çe tabela kalmadı.10 aracın 9 tanesi suriye plakalı.Yolda yürüyemez ,araç kullanamaz hale geldik.Taşı kaldır altından bunlar çıkıyor.İyice palazlandılar.Bunlar daha iyi günlerimiz gibi..Ki Mersin'in büyük bölümü arap kökenli olduğu halde kimse istemiyor bunları.İş yerime dün akşam 7 ile 12 arası bir tane müşteri girmezken onların mekanı full çekiyor araba park ettirecek yerleri yok.Bu milleti ezip bu hale getiren zina çocuklarıda saraylarda bir sağa bir sola dönüp yelleniyor.
Milletçe ya sabır çekiyoruz kardeşim de sabrın da bir sınırı var değil mi ?

Milletçe ya sabır çekiyoruz kardeşim de sabrın da bir sınırı var değil mi ?

​Aynen abi , ve nedense hep sağduyulu olan biziz.Başkaları kudurunca alttan alınıyor biz biraz dikleşsek hemen sağduyuya davet ediliyoruz.

​Aynen abi , ve nedense hep sağduyulu olan biziz.Başkaları kudurunca alttan alınıyor biz biraz dikleşsek hemen sağduyuya davet ediliyoruz.
Facebook ta elimden geldiğince bu yapılanları duyurmaya haksızlıklara karşı durmaya çalışıyorum ama nafile, kendimi Don Kişot gibi hissetmeye başladım artık...

........sırf gariban takılmayanlarıda var burada,biraz insan kaçakçılığı,epey bir uyuşturucu v.s duyumları alıyoruz.....özetle bu GARİBAN lar mafyalaşma+ağır abi style bile takılmaya başladılar.....Allah sonumuzu hayr eyleye,bunları başımıza musallat edenleride kahr eyleye ne diyeyim.

Urfa taraflarında Suriyeli bakire kızlar 5000 liradan satılır olmuş, fuhuş sektörü bunların elinde artık ve buna dur diyen yok...

Geri