S.a arkadaşlar megane 2 aracıma suni deri döşeme yaptırmak istiyorum fiyatları ne kadar internetten baktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer istanbul anadolu yakası uyarsa yardımcı olurum ben yapıyorum döşemeciyim 0534 724 54 08 kendı aracımı yaptım megane coupe gelıp bakarsın ıscılıge begenırsen yaptırırsınS.a arkadaşlar megane 2 aracıma suni deri döşeme yaptırmak istiyorum fiyatları ne kadar internetten baktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Aleyküm selam deri döşememi uzak dursun çok güzel duruyor çok asaletli oluyor aracın içi ama eziyeti çok hem sonradan yapılanlardan verim alamazsınız koltuklardaki aırbagler açılmayabilir o riski göze alırsanız yaptırın ancak daha önceleri deri koltuklu 2.0 16 v tempra cat model aracım vardı o deri koltuklardan neler çektim anlatamam yazın güneş altında kaldığında içine oturamıyordum uzun yolculuklarda oturduğum yer terden su içinde kalıyordu aşağı indiğimde arkam ıslak oluyordu millet garip garip bakıyordu kışın o koltuklar buz kesiyordu kışın hadi ısıtma falan olayı çözerizde yazın büyük sıkıntı sırtınız ter içinde kalıyor su gibi akıyordu gömleklerim üstüme yapışıyordu lafın kısası ben kesinlikle deri koltuklu araba almam bu olaydan sonra aracımdan soğudum şimdiki deri koltuklar nasıldır onu kullanana bu işleri yapan tecrübeli kaplamacılara döşemecilere sormak lazım belki farklı yöntemler malzemeler kullanıyorlar bu sıkıntılar yaşanmıyor olabilirS.a arkadaşlar megane 2 aracıma suni deri döşeme yaptırmak istiyorum fiyatları ne kadar internetten baktım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim