Suçlu Kim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş

​Öylesine dolanırken ilgimi çekti yorumlara baktım %50 taksiciyi %50 otobüs şöförünü suçluyor?Birde RFC gözüyle bakalım dedim olaya sizce suçlu kim?

Galiba yollar ıslak o yüzden otobüs duramıyor ve yoldan çıkıyor o zamanda taksi suçlu

adam birde kaçıyor arkadaş taksi hertürlü suçlu bence... uzun yol adam 90 a bağlamış geliyor...

Tabikide taksi suçlu yani görmüyor mu otobüsü... Bide kaçıyor ya

Taksi her türlü suçlu,kaçmasa hadi belki uyanamadı derimde otobüs sıkıştırınca önce sağa giriyor sonra otobüs kaza yapınca gaza basıp kaçıyor...

otobüs sanki baya hızlı gibi :) %75 otobüs %25 taksi :eyv

taksi suçlu tabikide....normal bir kavşak olsa neyse takside hızlı geldi otobuste hızlı dersin..ama taksi hem tali yoldan çıkıyor hayvanoglu hayvan hemde hızlanmıyor..otobüscüde panik yaptı sanırım yerlerde kaygan olunca çarpmamak için direksiyonu kırınca böyle birşey çıkıyor ortaya..burda otobüscünün en büyük hatası bana kalırsa taksiye vurmamak için kaçması..niye kaçıyorsun be adam biç taksiyi geç....

taksici suçlu tabiki hem otobüsün önüne atlıyor hemde yavaş gidiyor bari atladın gaza bas da arayı aç otobüs kocaman şey yokuş aşağa iniyor yerler ıslak bide yapıcak hiçbişeyi yok

gaza basmak önemli değil baszada otobüs hızını almış geliyor , o tarz tali yoldan çıkınca hemen sağa yanaşıp ( yani emniyet şeridine gireceksin duruma göre gazlayacaksın ) yapacaksın ne yapacaksan ...

Tüm suç taksicide. Otobüs hızını almış geliyor, taksici atlayınca otobüs birden fren yapınca kayıcağını anladığı için önce selektörle uyardı baktı adam gazlamıyor otobüsçü kırmak zorunda kaldı. % 99 taksi suçlu.

Geri