Sübap ayarı

memolikk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
reno 19umun hararet yapmasından dolayı motorunu yeni yaptırmıştım conta ve pistonları değişmişti 1000km sonra gel sübab ayarı yapılacak demişti 1000 km oldu ama o ustaya gitmek istemiyorum nerde yaptırabilirim sübap ayarı kaç tl ye yaparlar pendik kurtköydeyim ben sultanbelide olabilir pendik te olabilir yada daha yakın olan yerlerde varsa yaptırayım bir o kaldı onu da yapak

kimse yokmu ya cevap yazacak forum hareketlen biraz hadi :)

20-30-50TL... kişiye ustalığına göre değişir.

istanbul anadolu yakasında varmı iyi bir usta benim arabaya sübap ayarı yaptırabileceğim

Son düzenleme:
ayarı yaptırdım kartalda 40 tl
ve rot ayarı yaptırdım 30 tl gerk yokmuş ama olsun

ayardan sonra değişiklik oldu mu ?
motor rektifiye olduktn sonra çekişte çok değişim oldu mu ?
birde neden 1000 km sonra ?

hararetten dolayı conta yakmıştı ve pistonlar değişmişti 1000 km sonra sübob ayarı yapılacak demişti usta bende dün yaptırdım değişiklik oldu ne oldu marş sesi değişti tık deyince alıyor yani

bizim broadway da tek seferde marş alması hayel oldu. Mesela 3-4 seferde çalışıyor ve 4. veya 5. seferde çalıştıramazsak bu sefer arac boğuluyor araç öksürmeye başlıyor. Sübap ayarı yaptırsak çözüm olur mu? (araba benzinli lpg yok)

bizim broadway da tek seferde marş alması hayel oldu. Mesela 3-4 seferde çalışıyor ve 4. veya 5. seferde çalıştıramazsak bu sefer arac boğuluyor araç öksürmeye başlıyor. Sübap ayarı yaptırsak çözüm olur mu? (araba benzinli lpg yok)
hocam benim hiç bir fikrim yok bende acemiyim yaptırdığım bir tamir olursa yazıyorum bilgi olması için ne yapıldıysa yazıyorum ama bende acemiyim bir fikrim yok bilen arkadaşlar yazar size forumda cevap verecek çok kişi var hepsine selamlar

hocam benim hiç bir fikrim yok bende acemiyim yaptırdığım bir tamir olursa yazıyorum bilgi olması için ne yapıldıysa yazıyorum ama bende acemiyim bir fikrim yok bilen arkadaşlar yazar size forumda cevap verecek çok kişi var hepsine selamlar

muayene için arka koltuğa kemer istiyorlar 3 tane. çıkma arka kemer ararken sanayide araba yine boğuldu ve zorla çalıştı araba. Motor ustasına gittik sanayiye gelmişken gidelim dedik. Anlattık böyle böyle oluyor diye karbüratör dedir dedi yalovada da sadece taşköprü sanayide var bu işten anlayan usta dedi sonra gel subap ayarı yapalım dedi. Bir ara karbüratörçüye gidicez artık. sorun tespiti yapıldı :D

Geri