Su sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tevfik20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tevfik20

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar daha önce R19 kullanıcısıydım ve artık megane 2 ye terfi ettik alalı birkaç ay oluyor malum havaların degişmesiyle yağan yağmurlarda sol ön kapı cebine su doldugunu farkettim ve yagmurlu bir havada aracın içine girerek suyun nerden aktıgını izledim ve sonuc olarak dosemenin bitip haporlor plastiğinin basladıgı yerden su geliyor ve cebe doluyor sorun hakkında yardımlarınızı bekliyorum...Herkese iyi gunler

Son düzenleme:
Kapı altındaki tahliyeleri kontrol etmende fayda var. Tıkanmışsa su iç cebe doluyor.

Geçmiş olsun kardeşim, büyük bir ihtimalle senden önceki sahibi hoparlörlerini değiştirmiş ve hoparlör ceplerini kestirmiş. Bu nedenle su alıyor ve yapabileceğin tek şey kapı içi döşemelerini değiştirmek. oda baya tuzlu. Yada bu şekilde kullanmaya alışacaksın. Kolay gelsin.

Kapı altındaki tahliyeleri kontrol etmende fayda var. Tıkanmışsa su iç cebe doluyor.

daha önce basınıza geldi mi ve kanalları nasıl acabilirim

olay belli abimizin de dediği gibi hoparlörler değişmiş olabilir bu araçlarda suyu tutan hoparlörler zaten ilginçtir ama öyle.

Kapinin altina bakin parmaginizla yoklayin acilmazsa buldugunuz bütün deliklere sokun. Çamurdan dolayi tikanmis. Hemen gider su:) tecrube ile sabittir

%50 kolon korumaliklar kesilmistir. %50 su giderleri tikanmistir. Baska sorunu yok. Eger hoparlor korumaligndansa arkasina poset falan gecirip gecici olarak yapan ustalar var. En temizi kapi döşemesini degistirmek.

%50 kolon korumaliklar kesilmistir. %50 su giderleri tikanmistir. Baska sorunu yok. Eger hoparlor korumaligndansa arkasina poset falan gecirip gecici olarak yapan ustalar var. En temizi kapi döşemesini degistirmek.

bugun hava burda yagmurlu tekrar arabaya gittim ve cep yine su dolu 2 su bardağini dolduracak kadar var baktım delikler tıkalı falan deil hoparlor sapkasıda yarım oluyor gordugum kadarıyla kesilmemiş yani hoparlor orjinal degişme falan yok sonuc yine husran yani anlayacagınız :sinirli

Merhaba arkadaslar daha önce R19 kullanıcısıydım ve artık megane 2 ye terfi ettik alalı birkaç ay oluyor malum havaların degişmesiyle yağan yağmurlarda sol ön kapı cebine su doldugunu farkettim ve yagmurlu bir havada aracın içine girerek suyun nerden aktıgını izledim ve sonuc olarak dosemenin bitip haporlor plastiğinin basladıgı yerden su geliyor ve cebe doluyor sorun hakkında yardımlarınızı bekliyorum...Herkese iyi gunler

Aracımın hoparlörünü değiştirdiğimde bende aynı problemi yaşadım. Daha sonra kalın bir poşeti silikonla hoparlör yuvasına yapıştırdıktan sonra hoparlörün montajını yaptım. Hiçbir problem kalmadı. Çok basit bir şekilde sorunu çözebilirsiniz.

Geri