Stop Etme Hakkinda ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba ;

Dün Akşam Saat 20:00 Sularinda Araçimi Dükkanin Önüne Çektim ve Sabah Saat 10:00 da İşim Bitti ve Eve Gitmek İçin Araçimi Çaliştirdiğimda Marş Aldi Fakat Devir 0 a Düştü ve Araç Stop Etti Ama Direksiyon Hidrolik Durumda Yani Yarim Kontak Açik Gibi .. Neyse Dedim Eve Gittim Uyudum Demin Dükkana Gelmek İçin Araçimi Yine Çaliştirmak İstedim Fakat Yine Aynisi Oldu Araçi Boşa Aldim Çaliştirirken Biraz Gaz Verdim Bu Sefer Yapmadi Bu Sorun Neden Olmuş Olabilir .. ??

Yardimci Olursaniz Sevinirim.. Tesekkürler.. :eyv

umarım kötü bir şey yoktur :(

Bakima Sokucaz Zaten Bir Detayli Baktirim Daha Fazla Sorun Açmadan Başimiza :(

kam mili kaptöründen kaynaklanır değiştikten sonra motorun soğuması gerekli ondan sonra pc den hatası silinecek

Arkadaşlar Merhaba ;

Dün Akşam Saat 20:00 Sularinda Araçimi Dükkanin Önüne Çektim ve Sabah Saat 10:00 da İşim Bitti ve Eve Gitmek İçin Araçimi Çaliştirdiğimda Marş Aldi Fakat Devir 0 a Düştü ve Araç Stop Etti Ama Direksiyon Hidrolik Durumda Yani Yarim Kontak Açik Gibi .. Neyse Dedim Eve Gittim Uyudum Demin Dükkana Gelmek İçin Araçimi Yine Çaliştirmak İstedim Fakat Yine Aynisi Oldu Araçi Boşa Aldim Çaliştirirken Biraz Gaz Verdim Bu Sefer Yapmadi Bu Sorun Neden Olmuş Olabilir .. ??

Yardimci Olursaniz Sevinirim.. Tesekkürler.. :eyv

bizim megane dada aynı sorun vardı

bizim megane dada aynı sorun vardı

O zaman eksilen bisey war berkayim demekki gercekten bu yorum beni rahatlatti en azindsn benm araca ozgu bisey degilmis :eyv :eyv

O zaman eksilen bisey war berkayim demekki gercekten bu yorum beni rahatlatti en azindsn benm araca ozgu bisey degilmis :eyv :eyv

kullanım kitapcığında basınç düzensizliği gibi bişey yazıyodu ama ne basıncı bilmiyorum.

Geri