Stickerlarim Geldi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
@ufukaslan Kardeşim Sağolsun Bana Sticker Temin Etti , Bayramdan Sonra Gelir Diye Düşünüyodum Ama bugün Elime Ulaşti. Kendisine Burdan İlgilendiği İçin Tekrar Tesekkür Ederim..

İstek ;
@Usta Mustafa Abi veya Diğer Arkadaşlarin Elinde Sticker Varsa [MENTION=17444]Tugay Çörekli[/MENTION] Arkadaşimada Lazimdi Oda İspartada Yardimci Olurlarsa Sevinirim..

Teşekkürler..

hayırlı olsun araç benim olsa ben de temin ettirecem ama babam sonra diyecek bu zımbırtı ne böyle kızacak falan filan kalsın kendi arabam olursa ilerde o zaman olur :D

hayırlı olsun araç benim olsa ben de temin ettirecem ama babam sonra diyecek bu zımbırtı ne böyle kızacak falan filan kalsın kendi arabam olursa ilerde o zaman olur :D

ALLAH Gönlüne Göre Versin Kardeşim , Sabir Et Acele Etme Hayirlisi Nasilsa O Olsun :eyv

ALLAH Gönlüne Göre Versin Kardeşim , Sabir Et Acele Etme Hayirlisi Nasilsa O Olsun :eyv

AMİN ALLAH razı olsun teşekkür ederim ;) zaten şuan için acelem yok para biriktirmem lazım :)

mustafa abi banada lazım sticker gönderebilirsen sevinirim abi :) kardeşim hayırlı olsun :)

Bayramdan sonra sticker bastıracağız,isteyen olursa dağıtım yaparız kardeşim,aracında görmek isteriz stickerımızı...:eyv

• Beğen
Tepkiler: ByTyFn
AMİN ALLAH razı olsun teşekkür ederim ;) zaten şuan için acelem yok para biriktirmem lazım :)

Kisa Zamanda Hayırlı Haberlerini Bekliyoruz O Zaman :)

Geri